Millaisia alushousuja miesten oikeasti kannattaisi käyttää? "Kommandona kulkeminen olisi parasta"

13.01.2015 10:45 - Rea Tallgren

Tutkijoiden mukaan sillä, millaisia alushousuja miehet käyttävät, on paljonkin merkitystä hyvinvoinnin kannalta.

Miehet suosivat erilaisia alushousuja. Jotkut pitävät tiukoista pöksyistä, jotkut eivät suostu pukeutumaan muihin kuin löysiin boksereihin. Tutkijoiden mukaan sillä, millaisia alusvaatteita käyttää, on yllättävänkin paljon merkitystä.

Tutkijoiden mukaan tärkeintä alusvaatteiden ominaisuuksissa on se, että ne pitävät kivekset oikean lämpöisinä. Kivesten ideaalilämpö olisi pari astetta muun kehon lämpötilaa alempi. Viileässä pysyvät kivekset voivat paremmin. Tutkijat myös muistuttavat, että alushousut todella pitää vaihtaa päivittäin vaikka laiskottaisikin tai puhdasta pyykkiä ei meinaisi löytyä kotoa. Alapään alueella bakteerit kun lisääntyvät todella nopeasti.

Tutkijat sanovat, että alushousujen pois jättäminen saattaa itse asiassa olla miehille hyödyllistä. Tuolloin kivekset eivät hikeenny eivätkä ne ärry niin helposti. Lisäksi ne pysyvät tarpeeksi viileinä, joka on omiaan pitämään hedelmällisyyden hyvällä tasolla.

- Kivesten terveyden kannalta se on melkeinpä paras ratkaisu, jonka voi tehdä, tutkijat sanovat.

Kiveksille on kuitenkin tärkeää tarjota myös tukea. Tähän tarkoitukseen parhaat ovat bokserit, jotka eivät kiristä, mutta joissa kivekset voivat levätä. Jos ilman alushousuja kulkeminen tuntuukin arveluttavalta, kannattaa ainakin nukkua ilman niitä.

- Alasti nukkuminen antaa alapäälle tilaa hengittää ja parantaa hedelmällisyyttä, tutkijat summaavat.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat