Kuva: Fotolia

Mistä asioista hyvinvointivalmentaja muistuttaa itseään päivittäin?

21.11.2015 18:15 - Tiina Svensk

Naisia valmentava Tuuli Kaunisluonto kertoi Voicelle, millaisista asioista hän haluaa muistuttaa itseään päivittäin.

Hyvinvoinnista on tarjolla informaatiota koko ajan enemmän. Luemme juttuja siitä, kuinka ravitsemuksen asiantuntijat syövät tai millaisia treenejä bikinifitness-kisaajat tekevät vapaa-ajallaan. Sovellammeko lukemaamme tietoa käytäntöön on kuitenkin aivan oma kysymyksensä.

Unelma itsestä -verkkovalmennuksen perustaja, hyvinvointivalmentaja Tuuli Kaunisluonto kertoi Voicelle, millaisista asioista hän muistuttaa itseään päivittäin. Asiat liittyvät tiiviisti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sen jokaiseen osa-alueeseen:

- Muistutan itseäni siitä, että on fyysinen keho kaipaa rakastavan huomioni päivittäin.

Fyysisen hyvinvoinnin lisäksi Kaunisluonnolle on tärkeää muistaa asiat, jotka liittyvät oleellisesti myös hänen valmennuksensa oppeihin:

-Muistutan itseäni siitä, että olen osa isompaa kokonaisuutta: luon olemukseeni isompaa näkökulmaa asioista. Haluan muistaa myös, että kaikki on mahdollista ja ikinä ei voi tietää mitä kulman takaa tulee vastaan.

Jos on taipuvainen murehtimaan tai huolehtimaan asioiden järjestymistä, voi hyvinvointivalmentajan elämänasenteesta ottaa oppia itselleen. Lempeä muistutus päivittäin helpottaa oloa varmasti:

Muistutan itseäni lisäksi siitä, että elämä kantaa, ja kaikki tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla - se on luonnon laki.

Lue myös: 10 ohjetta, joiden sisäistäminen tekee elämästä hetkessä helpompaa

Kilpailut

Uusimmat