Kuva: AOP

Arrow-tähti avautuu sairaudestaan: "Jätin monta työtä tämän takia"

06.12.2015 14:14 - Senja Rapila

Varsinkin teinityttöjen suosiossa oleva näyttelijäkomistus Colton Haynes on jakanut Twitter-tilillään avoimesti omia kokemuksiaan ahdistuneisuushäiriöstään.

27-vuotias Colton Haynes jakoi aiemmin Twitter-tilillään artikkelin tutkimuksesta, jossa tutkittiin yhteyttä sosiaalisen statuksen ja ahdistuneisuushäiriön välillä. 

Tutkimuksessa selvisi, että ahdistuneisuushäiriö voi tehdä hallaa sinun sosiaaliselle statuksellesi. Tämän artikkelin rohkaisemana entinen Teen Wolf -komistus päätti kertoa faneilleen omista kokemuksistaan kyseisen häiriön kanssa.

- Teille kaikille, jotka kärsitte pahoista ahdistusongelmista... te ette ole yksin. Tämä on ollut minulle jatkuva taistelu viidenneltä luokalta lähtien. Se on oikeasti taistelu, Haynes aloitti twiittaamaan.

- Ahdistus on vienyt minut sairaalaan lukemattomia kertoja. Oli se sitten pyörtymistä, hyperventilointia tai kohtauksia - olen kokenut ne kaikki. 

Haynes muistuttaa kirjoituksissaan, että kukaan ei ole yksin sairautensa kanssa: Sairaus koskettaa useampaa ihmistä kuin mitä voisimme koskaan kuvitellakaan.

- Olen irtisanoutunut työpaikoilta, luistanut tapahtumista, perhejuhlista, syntymäpäivistä ja kokeista ahdistushäiriön takia. Tämä on todella vakava ongelma. Olkaa tukena heille, jotka kärsivät ahdistusongelmista. Ymmärtäkää, että se on todella vakava sairaus. Se ei ole draaman hakemista, vaan elämän pituinen taistelu.

- Ahdistushäiriö on aiheuttanut minulle todella pahan agorafobian. Pelkään jatkuvasti kotoani poistumista. Muistakaa: te ette ole yksin.

Lue myös: Kampanja järkytti metromatkustajia: "Olet lihava ja ruma ihminen"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat