Kuva: Fotolia

"Tämä on minun vartaloni tänään" - Fitness-mallin pysäyttävästä kuvasta nettihitti

08.01.2016 15:45 - Pauliina Jokinen

Malli jakoi kuvan itsestään puhuttelevan tekstin saattelemana.

Fitnessmalli Molly Galbraith tietää, miltä tuntuu, kun kehoa arvostellaan. Galbraith jakama bikinikuva ja sen kuvateksti levisivät netissä, kun Galbraith halusi kertoa, miltä arvostelu tuntuu.

Normaalipainoisen ja tavallisen kehonkuvan puolesta puhuva Galbraith kertoi, ettei hänen kuvansa ole "ennen" tai "jälkeen" -kuva, vaan aivan tavallisena joulukuisena päivänä otettu kuva.

"Tämä on minun kehoni. Tältä se näyttää aivan tavallisena joulukuisena tiistaina vuonna 2015.
Se on kuva elämästä"
, Galbraith kirjoitti.

Tammikuun ensimmäisenä päivänä julkaistu kuva on saanut viikossa yli 56 000 tykkäystä ja jakotekstistä on tykätty yli 102 000 kertaa. Teksti on myös jaettu yli 15 000 kertaa.

"Tämä keho rakastaa proteiinia, kasviksia, juustoa ja jäätelöä", Galbraith kirjoittaa.

Galbraith kertoo kehonsa rakastavan myös liikuntaa ja lepoa. Hän kuvailee kohdelleensa kehoaan huonosti valvomalla liikaa, stressaamalla ja syömällä pikaruokaa.

"Tätä kehoa on kutsuttu liian lihavaksi, hoikaksi, maskuliiniseksi, vahvaksi, heikoksi, isoksi ja pieneksi ... kaikkea saman viikon aikana."

Hän kertoo, kuinka hän on saanut paljon palautetta kehostaan niin valmentajiltaan kuin muiltakin sekä antaneen kehosta saaneen palautteen vaikuttaneet positiivisesti ja negatiivisesti siihen, kuvaan ja arvoon joka hänella on ihmisenä.

"Jotkuvat ovat sanoneet, että he "tappaisivat saadakseen vartaloni". Osa on kertonut, että he "tappaisivat itsensä, jos heillä olisi minun vartaloni", Galbraith kirjoittaa.

Garbraith kertoo käyttäneensä elämänsä aikana paljon turhaa energiaa muuttaakseen vartaloaan.

"Tämä on keho, johon olen käyttänyt liikaa aikaa, energiaa, jaksamistani, toivoakseni sen oleva erilainen."

Uuden vuoden kunniaksi Galbraith kertoo jättävänsä arvostelut omaan arvoonsa.

"Tänään se on vartalo, jota rakastan, ihailen, kunnioitan ja ainoa, jonka mielipiteellä on väliä, olen minä. Tämä on vapautta, jota en osannut kuvitellakaan. Ja se tuntuu todella, todella hyvältä."

Lue myös: Treenaatko kovaa, mutta tuloksia ei näy? Personal trainer kertoo yllättävän ja yleisen syyn

Suosittelemme

Uusimmat