Hieromalla isommat rinnat? Uutuuslaite lupaa luonnollisen suurennuksen

14.12.2014 13:45 - Rea Tallgren

Jos olet joskus miettinyt, miten saisit rinnoistasi isommat ilman leikkausta, saattaa sinua kiinnostaa uusi tuote, joka lupaa hieroa rinnoista isommat.

Japanilaiset rinta-asiantuntijan Takiko Shindon seuraajat ovat saaneet viime päivinä hämmästellä naisen luovuutta. Japanissa nainen tunnetaan vapaasti suomennettuna tittelin rintajumalatar kantajana.

Shindon tuore tuote on pinkki, kädenmuotoinen hieromalaite, jonka nainen kertoo hierovan rintojen kudosta tavalla, joka saa ne kasvamaan. Shindon mukaan laite hieroo juuri niitä kudoksia, jotka määrittävät rinnan koon.

Ihme kyllä, asiantuntijat ovat sitä mieltä, että muutaman kymmenen euron hinnalla myytävistä laitteista saattaa oikeasti olla hyötyä, jos haluaa isommat rinnat. Niiden kun kerrotaan oikeasti harjoittavan rintojen lihaksia ja täten suurentavan niitä. Mekaanisen koskettelun myös kerrotaan aidosti suurentavan rintoja.

Katso Huffington Postin sivuilla olevalta videolta, miltä laite näyttää.

Kerroimme aiemmin naisesta, jonka valtavista rinnoista operoitiin reilu kuusi kiloa pois. Katso ennen ja jälkeen -kuvat ja lue artikkeli tästä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat