Entä, jos rintani ovat erikokoiset? Katso yleiset kysymykset ja vastaukset rintaliiveistä

01.12.2014 15:15 - Laura Sulkava

Kuinka usein koko kannattaa tarkistuttaa ja miten olkaimet saa pysymään paikallaan? Katso yleisimmät mieltä kaivertavat kysymykset.

Kirjoitimme aikaisemmin vinkeistä rintaliivien ostoon. Rintaliivien käyttöön liittyy muitakin ongelmia. Katso alta yleisimmät kysymykset ja vastaukset.

1. Kuinka olkaimet saa pysymään paikallaan?

Joskus normaalisti lyhentäminen riittää, mutta välillä lyhennys ei pysy, vaan olkaimet lähtevät löystymään. Kannattaa harkita rintaliivejä, joihin voi vaihtaa uudet olkaimet. Esimerkiksi T:n mallinen selkä tai ristiin vedetyt olkaimet pysyvät paikallaan paremmin kuin perinteiset.

2. Kuinka usein koko kannattaa tarkistuttaa?

Rintaliivien koko kannattaa tarkistuttaa tasaisin väliajoin. Etenkin, jos olet lihonut tai laihtunut enemmän kuin viisi kiloa. Säännöllisen urheilun aloittaminen voi vaikuttaa ja luonnollisesti myös raskaus- sekä imetysaikana koko muuttuu. 

3. Onko olemassa rintsikoita, jotka sopivat kaikenlaisten paitojen kanssa?

Kaupoista löytyy useita erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia rintaliivejä. Kannattaa suunnata rintaliivien erikoisliikkeeseen, jossa myyjä osaa neuvoa mahdollisimman monikäyttöiset liivit ja kertoa vielä, miten niitä voi käyttää.

4. Mitä teen, jos rintani ovat erikokoiset?

Ongelmaan löytyy kaksi erilaista vaihtoehtoa. Voit ostaa suuremman rinnan mukaiset rintaliivit ja lisätä pienemmän rinnan puolelle lisäpehmusteen.

Toinen vaihtoehto on ostaa liivit, joissa on irrotettavat lisätoppaukset. Voit poistaa suuremman rinnan toppauksen ja jättää sen paikalleen pienempään.

5. Osa rinnasta pursuu ulos käden ja kainalon välistä, miten sen voi välttää?

Todennäköisesti rintaliivit ovat liian pienet. Käy tarkistuttamassa kokosi ja pyydä myyjältä apua oikean koon löytämisessä.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat