Uusia rintaliivejä hankkimassa? 4 asiaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

01.07.2014 15:23 - Reija Saarinen

Rintaliivejä ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin.

Rintaliivien ostaminen saattaa joskus tuntua tuskalliselta. Onneksi kauniit ja istuvat liivit voi löytää myös helposti, kunhan muistaa muutaman tärkeän seikan.

1. Kuppikoko

On tärkeää huomioida se, että myös kuppikoko vaihtelee eri valmistajien mukaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että ei kannata suinpäin ottaa samaa kokoa kuin yleensä, jos kokeilee eri valmistajan liivejä. On nimittäin mahdollista, että A-kupin liivit ovatkin toisella valmistajalla B-kupit. Kokeile siis aina uusia liivejä ennen ostopäätöstä.

2. Istuvuus

Rintaliivien tulee istua kunnolla. Missään kohtaa ei siis saa olla muhkuroita tai pullistumia. Myöskään liian löysät liivit eivät ole hyvät. On myös tärkeää, että kuppien välissä oleva kaistale koskettaa rintakehää. Rintojen tulee myös istua kuppiin kokonaan.

3. Rintojen muoto

On tärkeää kiinnittää huomiota myös rintojen muotoon. Kannattaa nimittäin valita juuri omien rintojen muotoon sopiva malli, kaikki kun eivät sovi kaikille. Kokeile siis rohkeasti erilaisia malleja, jotta löydät sen itsellesi parhaiten sopivan.

4. Koko

Rintaliivien ympärysmitta tulee mitata rintojen alta. Kannattaa huomioida, että tämä mitta saattaa vuosien aikana muuttua, varsinkin jos paino vaihtelee. Kuppikoko sen sijaan mitataan rinnan keskiosasta nännien korkeudelta.

Vinkit istuvien urheiluliivien hankintaan löydät täältä.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat