Kuva: Splash

Paljastiko uutuusohjelman traileri vihdoin Mariah Careyn suhteen taustatanssijaansa? Katso

18.11.2016 22:15 - Elisa Jalasjoki

Tähden nähdään muun muassa antavan Bryan Tanakalle kiihkeää sylitanssia kesken oman konserttinsa.

Laulaja Mariah Careyn, 46, ja tämän aviomiehen James Packerin, 49, avioliiton kerrottiin lokakuussa kariutuneen. Tämän jälkeen huhuttiin myös Careyn ja tämän taustatanssijan Bryan Tanakan, 33, lämpimien välien vaikuttaneen eroon. Huhut saivat kuitenkin torstaina lisäpontta, kun Carey julkaisi kaksi traileria tulevasta ohjelmastaan Mariah's World

Trailereilla nähdään kurkistus Careyn elämään, pääasiassa sen kevyempään puoleen, eli juhlimiseen. Tanaka ja Carey nähdään muun muassa tanssimassa yhdessä intiimisti, sekä istuvan useaan otteeseen sylikkäin. Carey myös nähdään kaatamassa shampanjaa Tanakan paljaan rinnan päälle.

Jos traileriin on uskominen, Packerilla taisi todella olla hyvät perusteet mustasukkaisuuteen. Toisella trailereista nimittäin nähdään myös kuinka Carey antaa Tanakalle sylitanssin, kesken oman esityksensä Los Angelesissa. Myös kaksi Careylle työskentelevää naista keskustelevat trailerilla avoimesti Tanakan ihastuksesta naiseen. He kuvailevat miehen olevan "valtavan ihastunut". Videon perusteella voisi kuitenkin sanoa, että Carey on aivan yhtä ihastunut. 

Katso trailerit alta.

Mariah's World näytetään kanavalla E! 4.joulukuuta. Siitä, onko ohjelma myöhemmin nähtävissä Suomessakin, ei ole vielä tietoja. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Mariah Careyn superseksikäs esiintymisasu varasti huomion - mitkä sääret!

Lue myös: Mariah Carey katkaisi hiljaiselonsa sosiaalisessa mediassa - julkaisi paljon puhuvan kuvan, katso

Kilpailut

Uusimmat