Kuva: Getty Images

Tori Spelling julkaisi kuvan laihdutuksensa tuloksista - fanit syyttävät photoshoppauksesta

19.06.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Nainen jopa poisti kuvan Instagramista, koska se aiheutti valtavan kommenttivyöryn.

Entinen Beverly Hills 90210 -tähti, Tori Spelling, 45, on ollut viime aikoina otsikoissa hermoromahduksen vuoksi. Naisen mies joutui soittamaan muutamaan otteeseen poliisit pariskunnan talolle, koska Spelling riehui kohtuuttomasti. 

Nyt nainen on omien sanojensa mukaan saanut elämänsä raiteilleen ja haluaa todistaa myös Instagram-seuraajilleen rakastavansa itseään sekä kehoaan. Hän julkaisi kuvan, jossa hän on pukeutunut uimapukuun. Spelling kertoo, että viidennen lapsen syntymän jälkeen hänen kehonsa ei ponnahtanut takaisin entisiin mittoihin. 

Spelling kertoo, että raskauskilojen pudottaminen oli vaikeaa, mutta se on onnistunut kurinalaisella treenillä sekä oikeanlaisella ruokavaliolla. Kuva sai täysin toisenlaisen vastaanoton kun Spelling oli ehkä odottanut, koska hän päätyi poistamaan sen lopulta. 

Ihmiset syyttivät naista photoshoppauksesta, jotta tämä näyttäisi hoikemmalta. 

"Tämä on huonoimmin photoshopattu kuva, jonka olen ikinä nähnyt. Voisin kertoa kaiken, millä hän on kuvaa käsitellyt, mutta en jaksa. Mielestäni tuo on todella törkeää, koska hän mainostaa sitä, kuinka paljon hän rakastaa omaa kehoaan." 

"Et tarvitse photoshoppia, olet kaunis juuri sellaisena kuin olet." 

"Kuva näyttää siltä, että se on photoshopattu todella huonosti." 

Spelling kuvattuna perheensä kanssa tammikuussa. (kuva: Getty Images )

Kilpailut

Uusimmat