Kuva: Getty Images

Lapsitähden ahdistelusta syytetyn Asia Argenton viestit ystävälle julki - "Se ei ollut raiskaus"

23.08.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Argento kertoi harrastaneensa seksiä lapsitähden kanssa.

Anthony Bourdainin tyttöystävä ja #MeToo-kampanjan yksi kärkihahmoista, näyttelijä Asia Argento, 42, on ollut tällä viikolla julkisuudessa ikävämmän uutisen tiimoilta. Hänen kanssaan näytellyt entinen lapsitähti Jimmy Bennett, 22, syyttää naista ahdistelusta. Ikäväksi asian tekee se, että Argenton entinen poikaystävä Bourdain auttoi maksamaan miehen hiljaiseksi asiasta. 

Bennettin mukaan Argento vietteli hänet, lähetteli hänelle rakkauskirjeitä ja lopulta pakotti hänet harrastamaan seksiä kanssaan, kun Bennett oli vasta 17-vuotias. Nuorukainen oli tavannut Argenton ensimmäistä kertaa seitsemänvuotiaana, kun tämä oli näytellyt elokuvassa naisen poikaa. 

Argento kielsi ensin huhut, mutta nyt asiasta on selvinnyt todisteita, jotka puhuvat puolestaan. TMZ-julkaisu on saanut käsiinsä kuvan, jossa Argento nimittäin makaa ilmeisesti alasti Bennettin kanssa sängyssä. Lisäksi TMZ julkaisi Argenton ystävälleen lähettämiä viestejä, jossa hän kertoo harrastaneensa seksiä lapsitähden kanssa. 

"Harrastin seksiä hänen kanssaan ja se tuntui oudolta." 

Hän myös kertoi itsevarmasti, ettei lehdistö tietäisi asiasta mitään. Hän kertoi ystävälleen, että hormonihuuruinen nuorukainen vain hyppäsi hänen päälleen hotellihuoneessa, eikä hän tiennyt tämän olevan alaikäinen. Hän kertoi saaneensa tietää Bennettin iästä vasta silloin, kun tämä lähetti vaatimuskirjeensä naiselle.

"Se ei ollut raiskaus, mutta jäädyin vain tilanteessa enkä osannut tehdä mitään. Hän kertoi, että olen ollut hänen seksuaalinen fantasiansa siitä lähtien, kun hän on ollut 12-vuotias." Argento väitti tapahtuneesta ystävlleen.

Vielä lopuksi Argento mietti tuolloin, mitä tapahtuisi jos hän jää kiinni.

"Jos jään kiinni, muutan Afrikkaan tai Amazonin viidakkoon." 

Nyt Argento on perunut tulevia esiintymisiään. 

Lue myös: Anthony Bourdainin tyttöystävästä paljastui karu uutinen - syytetään lapsitähden ahdistelusta

Lue myös: #MeToo:n johtohahmo tyynnyttelee uusinta ahdistelukohua, jossa tekijä on nainen - somessa leimahti

Lähde: Daily Mail & TMZ

Kilpailut

Uusimmat