Kuva: Senja Rapila

Alma julkisuuden tuomista ikävistä tilanteista: "Olen opetellut, etten menetä joka kerta hermojani"

08.11.2018 17:15 - Henna Koste - Luettu 567 kertaa

Alma on noussut hetkessä supertähdeksi. Hän tietää kuitenkin itse olevansa vielä aivan alussa.

Laulajatähti Alma, 22, kokeili siipiään Idols-kilpailussa vuonna 2013. Juuri, kun suuri yleisö oli melkein ehtinyt unohtaa lahjakkaan artistin alun, alkoi tapahtua. Nyt nainen kiertää ympäri maailmaa ja tekee musiikkia isojen tähtien kanssa.

Kiireinen Alma saapui Esko Eerikäisen vieraaksi Radio Novan Sunnuntaibrunssi-ohjelmaan. Alma vaikuttaa edelleen olevan häkeltynyt suosiostaan.

- Jos Suomessa joku tekee ulkomailla jotain, se on sitten legenda samantien. On se siistiä, mutta välillä naureskelen, että enhän minä ole tehnyt melkein mitään vielä tässä. Arvostan sitä. On ihanaa palata himaan, kun tietää, että jengi arvostaa ja haluaa, että onnistun, Alma toteaa suomalaisilta saamastaan huomiosta. 

Nainen on löytänyt myös ei-toivottuja asioita julkisuudesta, joka tuli pyytämättä. 

- Omaa vapaa-aikaa ei ole paljon. Yhtäkkiä minusta tuli julkkis. Minusta otetaan salakuvia ja kirjoitetaan vääriä juttuja, jotka saattavat olla tosi ilkeitä. 

Hän toteaa, ettei huomion keskipisteenä oleminen tule luonnostaan eikä se, että joku nappaakin yhtäkkiä salakuvan Alepassa. 

- On pitänyt opetella, ettei joka kerta menetä hermojaan. Se ei ole ok, mutta missä vaiheessa sanoo, että poista se kuva ja milloin antaa vain olla, Alma pohtii. 

Alma kertoo, miksi hän pitää kuvien ottamista Suomessa loukkaavampana kuin muissa maissa. Kuuntele Sunnuntaibrunssi-ohjelmaa sunnuntaisin. 

Voit kuunnella jaksoja täältä

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Suomalaistähden yhteiskeikka Beyoncén kanssa: "Hänelle oli annettu siivouskomero bäkkäriksi"

Uusimmat