Kuva: Senja Rapila

Anssi Kela julkaisi kuvan erikoisesta keikkatuliaisesta - "Yleisöltä saattaa saada kaikenlaista"

19.02.2019 07:45 - Katariina Auvinen

Kela sai Himoksen keikan päätteeksi kolmasluokkalaisen Justuksen vihon.

Laulaja Anssi Kela, 46, esitteli Instagramissa yhden erikoisimmista tuliaisista, jonka hän sai keikalla olleelta katsojalta.

Kela sai vihkon, joka kuuluu hänen mukaansa kolmatta luokkaa käyvälle Justukselle. Justuksen vihkon on tarkoitus kiertää ihmisiltä ihmisille niin, että vihkon saajan täytyy kirjoittaa jotain omasta paikkakunnastaan. Kun vihko on täynnä, se lähetetään takaisin sen alkuperäiselle omistajalle. 

"Keikoilla yleisöltä saattaa saada kaikenlaista. Lauantaina Himokselta toin kotiin yhden erikoisimmista tuliaisista: kolmatta luokkaa käyvän Justuksen vihon, joka kiertää ympäri Suomea, ihmiseltä toiselle. Vihkoon on tarkoitus kirjoittaa jotain omasta kotipaikkakunnasta, ja antaa se sitten seuraavalle. Lopulta täytetty vihko lähetetään takaisin Justukselle.
Koska omasta kotipaikastani, Helsingistä, oli jo kirjoitettu, laadin Justukselle tanakan tietopaketin edellisestä kotipaikastani, Vihdistä. Ensi viikonlopun keikoilla luovutan viestikapulan jollekin yleisön jäsenelle, joka saa kirjata Justuksen vihkoon lisää maantieteellistä dataa."

Kela oli jakanut kuvan kirjoittamastaan tekstistä, josta käy ilmi muun muassa se, että Vihdin pitäjäruoka on fläskipannukakku, jota mies ei omien sanojensa mukaan suosittele. 

Lukuisat ihmiset ovat kommentoineet miehen kuvaa ja pitäneet nuoren Justuksen ideaa loistavana. 

Katso kuva alta. 

Uusimmat