Kuva: AOP

MTV: Venla Saartamo ja Jasper Pääkkönen eivät nähneet Salkkareiden jälkeen - tunsivat sitä ennen

27.06.2019 19:33 - Henna Koste

Venla Saartamo ja Jasper Pääkkönen ovat jättäneet suuren jäljen suomalaiseen tv-historiaan Miiana ja Sakuna.

Tällä viikolla monen Salatut elämät -sarjan fanin unelmat ovat käyneet toteen, kun legendaariset hahmot Miia Laitela (Venla Saartamo) ja Saku Salin (Jasper Pääkkönen) ovat kohdanneet jälleen. Pihlajasatu-kesäsarja näyttää hahmojen vaihtoehtoista elämää. Saartamo vieraili Huomenta Suomessa äitinsä Eija Ahvon kanssa, ja keskustelu päätyi myös saippuasarjan kulisseihin.

- Kaikin puolin oli hauskaa taas tehdä ja nähdä vanhoja kollegoita. Myös Jasperin kanssa yhtä lailla, hänen kanssaan emme todellakaan nähneet. Ehkä joskus olemme törmänneet, ei sen enempää, Saartamo paljastaa Huomenta Suomessa.

Kaikki tuntui kuitenkin naisen mukaan luontevalta - kuin he olisivat viimeksi näytelleet edellisellä viikolla. Saartamo oli mukana Salatut elämät -sarjassa alusta alkaen, yli 20 vuotta sitten. 

- Se oli jännittävää, kaikki oli niin uutta myös koko Suomelle. Jasper oli ainoa, jonka tiesin hyvin ennen sitä, koska olimme samassa lukiossa, Saartamo kertoo.

Ahvo kertoo, että hän oli huolissaan, kun hänen tyttärensä näytteli pitkään aivokasvaimeen sairastunutta. Saartamo oli Miia Laitelan roolia tehdessään hyvin nuori - 17-vuotias.

Katso äidin ja tyttären haastattelu alta. 

Lue myös: MTV: Jasper Pääkkönen teki odotetun paluun Salkkareihin! Katso video

Kilpailut

Uusimmat