Kuva: AOP

Takaiskut jatkuvat - musiikkilegenda jättäytyi pois tulevasta James Bond -leffasta

01.07.2019 16:00 - Iiro Myllymäki

Grace Jonesin kerrotaan pettyneen roolinsa pienuuteen.

Tuleva James Bond -elokuva on ollut vastatuulessa jo pitkään, ja uusin takapakki tuli, kun musiikki- ja näyttelijälegenda Grace Jones, 70, vetäytyi pois projektista. The Sun uutisoi, että nainen oli kuvitellut saavansa elokuvasta isomman roolin kuin hänelle lopulta annettiin. Tästä suivaantuneena Jones päätti vetäytyä elokuvasta pois kokonaan. Grace Jones on aiemmin esiintynyt Bond-leffassa vuonna 1985, kun hänet nähtiin salamurhaaja May Dayn roolissa elokuvassa 007 ja kuoleman katse.

- Gracen paluun Bondeihin oli tarkoitus olla suuri juttu katsojille. Leffapomot olivat innoissaan, kun he saivat hänet rooliin. Grace kuitenkin odotti isompaa roolia ja hän piti pientä cameo-esiintymistä liian vähäisenä. Hän lähti elokuvasta pois nopeammin kuin martinin ehtii tehdä, kertoo lähde The Sunille.

On epäselvää, millaiseen rooliin Jones oli valittu. Hänen esittämänsä hahmo vuoden 1985 leffasta kuoli kyseisessä elokuvassa.

Bond 25 -nimellä vielä kutsuttava tuleva elokuva on ollut monenlaisessa vastatuulessa tuotantonsa aikana. Ensimmäinen vastoinkäyminen tapahtui, kun elokuvan ohjaajaksi kiinnitetty Danny Boyle vetäytyi elokuvasta käsikirjoituskiistan takia. Elokuvan tuottajat eivät innostuneet Boylen ja John Hodgen työstämästä käsikirjoituksesta ja Boyle vetäytyi mieluummin projektista kuin olisi vaihtanut käsikirjoituskumppaniaan.

Bondin kuvaukset keskeytyivät toukokuussa pääosanesittäjä Daniel Craigin loukattua nilkkansa. Kirjoitimme aiemmin myös kuvauspaikalla sattuneesta räjähdysonnettomuudesta, jossa yksi kuvaustiimin jäsen loukkaantui kesäkuun alussa.

Uuden James Bondin on määrä saada ensi-iltansa huhtikuussa 2020.

Lue myös: Daniel Craig toivoo seuraavan Bondin olevan nainen - tuottajalta tyhjentävä vastaus

Lue myös: Bohemian Rhapsody -tähti on seuraava James Bond -pahis - "En malta odottaa"

Lähteet: Metro.co.uk, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat