Kuva: AOP

Mariah Carey vei suositun Instagram-haasteen aivan uudelle tasolle - katso hämmentävä video

08.07.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Monen kommentoijan mielestä Mariah Carey on bottle cap -haasteen selvä voittaja.

Viime päivien aikana monet julkkikset ovat koettaneet onneaan suositussa Instagram-haasteessa. Bottle cap -haasteessa on tarkoituksena potkaista pullosta korkki pois. Tarkkuutta vaativan haasteen ovat ottaneet vastaan esimerkiksi Justin Bieber, Ellie Goulding ja Ryan Reynolds. Alta näet Bieberin taidonnäytteen siitä, miten haaste suoritetaan. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Yksi haasteeseen osallistunut on laulajatähti Mariah Carey. Hänellä on kuitenkin aivan erilainen lähestymistapa haasteeseen kuin muilla. Careyn Instagram-videolla näkyy, miten pullonkorkki lennähtää pois naisen legendaarisen korkean lauluäänen voimasta. Voit katsoa videon alta, ja jos se ei näy alla, klikkaa tästä linkistä.

Mariah Careyn video on herättänyt monenlaisia reaktioita. Jotkut ovat kommenteissaan hämmästelleet, miten ihmeessä Carey onnistui tempussaan.

Oikeasti, miten hän teki tuon?” on yksi ihmetellyt.

”Mitä helvettiä, tämä on aivan Stranger Things -kamaa”, kirjoittaa toinen.

Monet ovat julistaneet Careyn bottle cap -haasteen ylivoimaiseksi voittajaksi.

”Voitit, ei epäilystäkään”, kommentoi laulaja Rita Ora.

”Tätä kutsutaan voitoksi”, kirjoittaa näyttelijä Ruby Rose.

Monien mielestä video on enemmänkin osoitus Careyn huumorintajusta kuin yliluonnollisista laulukyvyistä. Mikä temppu korkin lentämisen takana onkaan, ainakin Carey onnistui ottamaan haasteeseen aivan uudenlaisen kulman.

Mariah Careylla väitetään olevan peräti viiden oktaavin ääniala, jonka myötä hän kykenee - tai ainakin on kyennyt - yltämään äänellään niin sanottuun vihellysrekisteriin. Korkein naisen levyllä laulama nuotti, G7, kuullaan Emotions-kappaleessa. Tyypillisesti vain delfiinit pääsevät äänessään vastaaviin korkeuksiin.

Lue myös: Nainen toivoi Mariah Carey -kakun juhliinsa, mutta saikin aivan muuta - tuloksesta nettihitti

Lue myös: Mariah Careyn kerrotaan pettäneen miestään lähes koko suhteen ajan: "Hän lähetteli alastonkuvia"

Lähteet: Mashable, E! Online, Telegraph

Kilpailut

Uusimmat