Kuva: AOP

Oletko huomannut Googlen Frendit-yllätyksen? Juhlistaa sarjan vuosipäivää hulvattomalla tavalla

25.09.2019 15:45 - Milena Raappana

Hakupalvelu Google piilotti Frendien hahmojen hakutuloksiin hauskat yllätykset.

Viime viikon sunnuntaina tuli kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun klassikkosarja Frendien ensimmäinen jakso näytettiin televisiossa. Ikivihreä sarja on edelleen monien suosikki eikä siis ole ihme, että merkkipäivän tienoilla sen sympaattinen kaveriporukka oli vahvasti esillä. 

Myös Google halusi hauskalla tavalla muistaa sarjaa ja hemmotella sen faneja. Siispä maailman suosituin hakupalvelu piilotti jokaisen Frendit-hahmon hakutuloksiin sille sopivan kuvakkeen. Kuvaketta painamalla ruudulle tulee animaatio hahmon luonteenpiirteestä, sanonnasta tai ikimuistoisesta tapahtumasta. 

Esimerkiksi Rossin hakutuloksista löytyy sohva, jota painamalla kuulee hahmon karjuvan "pivot!" ja ruutu kääntyy klikkausten mukaan. Animaatio kuvaa hulvatonta kohtausta, jossa Ross, Chandler ja Rachel yrittivät saada kannettua sohvan kapean rappukäytävän läpi. 

Phoeben kohdalla on mikäs muukaan kuin kitara, jota painamalla saa kuulla hippimäisen hahmon kajauttavan ilmoille "Smelly Cat" -laulun. Ruokahalua löytyvällä Joeylla kuvakkeena on pizza, Rachelilla hiukset, Chandlerilla salkku ja Monicalla saippuaa täynnä oleva ämpäri. 

Näiden lisäksi hakemalla Googlesta hakusanat "Friends Glossary" voi lukea Frendeissä esiintyvien hullunkuristen sanojen tai letkautusten merkityksiä. Päivittämällä hakutuloksia saa aina uuden lausahduksen luettavakseen. 

Somekansa on rakastunut hakupalvelun ideaan ja esimerkiksi Twitterissä käyttäjät ovat aktiivisesti päivitelleet aiheesta. 

"Tyypit!! Katsokaa, mitä Google teki Frendien juhlinnan kunniaksi."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Etsi Googlesta "Friends Ross" ja paina sohvaa neljä kertaa. Kiitä meitä myöhemmin."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jos googlaat kenet tahansa Frendien kuusikosta, jotain taianomaista tapahtuu. Klikkaa vain heidän symboleitaan."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvakkeet ovat olleet käytössä jo 20.9. saakka eikä tarkkaa tietoa ole, milloin ne katoavat vai katoavatko ne ollenkaan. Jutun kirjoittamisen aikana ikonit olivat vielä tallella. 

Lue myös: Fani teki hämmentävän havainnon Frendit-sarjasta - oletko sinä huomannut moista?

Lue myös: Frendit-sarjan virallisella Instagram-tilillä julkaistiin video, joka sai fanit hämilleen: "Miksi?"

Lähde: Mashable India

Kilpailut

Uusimmat