Kuva: AOP

Bam Margera on joutunut sairaalaan kahdesti saman viikon aikana - uusi lääkitys aiheutti ongelmia

01.10.2019 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bam Margeralla on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Jackass-ohjelmasta tähteyteen noussut Bam Margera, 40, on joutunut sairaalaan kahdesti yhden viikon aikana, raportoi The Blast -julkaisu.

Lehden mukaan Margera on saanut uuden lääkkeen kaksisuuntaiseen mielialahäiriöönsä, ja kyseinen lääke on aiheuttanut muun muassa pyörtymiskohtauksen, jonka takia Margera oli lyönyt päänsä ikävästi.

Mies myös kertoi, että oli saanut potkun leikattuun niskaansa, kun oli leikkinyt lapsensa ja tämän kavereiden kanssa uima-altaassa.

Margeran elämä on ollut lähivuosina täynnä erilaisia kohuja. Hän oli muun muassa käyttäytynyt aggressiivisesti Los Angelesissa sijaitsevassa hotellissa, ja rikkonut näin ehdollista vankeustuomiotaan. Vuonna 2018 mies tuomittii ehdolliseen vankeustuomiooon, kun hän oli ajanut päihtyneenä autoa.

Syyttäjät olivat vaatineet tuoreessa oikeudenkäynnissä Margeran vangitsemista, mutta oikeus ei ole vielä antanut ratkaisua asiaan.

Margera oli ollut aikaisemmin pahoillaan humalaisesta ajelustaan, ja lupautunut lopulta vieroitukseen. Valitettavasti mies oli lopettanut vieroituksen kesken ja yrittänyt saada hoitoa tv-persoona Dr. Phililta.

Lue myös: Jackass-tähti Bam Margeran kuilu syvenee - uhkaili manageria ja haukkui vaimoaan

Lue myös: Jackass-tähti Bam Margeraa uhkaa vankeustuomio - käyttäytyi aggressiivisesti hotellissa

Lue myös: Äiti yritti puuttua Jackass-tähden somesekoiluihin - mies vastasi jämäkästi takaisin

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat