Kuva: AOP

Seuraava James Bond ei ole nainen, tuottaja vahvistaa - saattaa kuitenkin olla tummaihoinen

16.01.2020 09:45 - Iiro Myllymäki

Bond-elokuvien tuottaja Barbara Broccoli haluaa Bond-elokuviin uusia, vahvoja naishahmoja.

Daniel Craig, 51, jättäytyy James Bondin roolista seuraavan No Time to Die -nimisen elokuvan jälkeen. Viime aikoina paljon keskustelua on herättänyt ajatus siitä, voisiko seuraava James Bond olla nainen. Nyt tällaisilta huhuilta on katkaistu siivet.

James Bond -elokuvien tuottaja Barbara Broccoli on sanonut Variety-julkaisun haastattelussa, että Daniel Craigin seuraaja ei voi olla nainen.

- Hän voi olla minkävärinen tahansa, mutta hän on mies, Broccoli sanoo.

Tuottajan mukaan vahvoille naishahmoille on kuitenkin tilausta James Bond -elokuvissa.

- Mielestäni meidän pitää luoda uusia, vahvoja hahmoja naisille. Minua ei kiinnosta ottaa miespuolista hahmoa ja laittaa nainen esittämään häntä. Mielestäni naiset ovat paljon tuota kiinnostavampia, Broccoli perustelee.

Naisten asemasta Bond-elokuvissa on keskusteltu enemmän sen jälkeen, kun paljastui, että tulevassa elokuvassa nähdään ensimmäistä kertaa naispuolinen 007-agentti. Kyseessä ei kuitenkaan ole naispuolinen James Bond. Tätä roolia esittää Lashana Lynch.

Naispuolisista näyttelijöistä ainakin Priyanka Chopra ja Emilia Clarke ovat ilmaisseet kiinnostuksensa esittää legendaarista Bondia tulevissa elokuvissa. Yksi aiemmista James Bondin näyttelijöistä, Pierce Brosnan, on kommentoinut naispuolisen Bondin mahdollisuutta myönteisesti.

- Olemme katsoneet jo 40 vuoden ajan, kun miehet tekevät roolia. Pois tieltä, miehet, ja laitetaan nainen sinne. Minun mielestäni se olisi jännittävää, Brosnan on sanonut.

Pierce Brosnan James Bondina (kuva: Nelonen)

No Time to Die saa ensi-iltansa 3. huhtikuuta. Alta voit katsoa elokuvan ensimmäisen virallisen trailerin. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Game of Thrones -kaunotar haluaa olla seuraava James Bond: "Totta h*lvetissä!"

Lue myös: Billie Eilish esittää uuden Bond-elokuvan tunnuskappaleen: "Olen edelleen shokissa"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat