Kuva: AOP

Angelina Jolie kannustaa korona-ajan kurittamia vanhempia: 'Kukaan meistä ei ole täydellinen'

28.04.2020 09:15 - Ella Haura

Näyttelijällä on kuusi lasta entisen aviomiehensä Brad Pittin kanssa.

Näyttelijä Angelina Jolie, 44, avautui hiljattain avoimessa kirjeessään äitinä olemisen haasteista. Time-lehteen kirjoitettu teksti oli osoitettu kannustukseksi kaikille vanhemmille, jotka murehtivat jaksamisestaan poikkeusaikana.

- Ajattelen teitä. Haluatte varmasti tukea rakkaitanne vaikeina aikoina. Kuinka paljon peitättekään heiltä murheitanne hymyjen taakse.

Jolie kertoo oppineensa olemaan armollisempi itselleen. Tähti haluaa jakaa viestiä eteenpäin kaikille itseään syyllistäville vanhemmille.

- Kaikki äidit ja isät yrittävät tehdä kaiken oikein ja pysyä rauhallisina. Minua on auttanut ajatus siitä, että kukaan ei oikeasti pysty siihen. Lapsenne eivät halua teidän olevan täydellisiä, vaan rehellisiä. Kasvakaa yhdessä.

Joliella itsellään on kuusi lasta, Maddox, 18, Zahara, 15, Pax, 16, Shiloh, 13 sekä kaksoset Knox ja Vivienne, 11 entisen aviomiehensä Brad Pittin, 56, kanssa. Pariskunta kävi läpi sotkuisen eron vuonna 2016, mutta erimielisyydet on sittemmin sysätty syrjään lasten vuoksi.

Jolien lapsista puolet ovat biologisia ja puolet adoptoituja. Alta pääset katsomaan kuvan Angelinasta lapsineen. Kuvasta puuttuu vanhin lapsi Maddox.

(kuva: AOP)

Lue myös: Brad Pitt otti kantaa deittailuhuhuihin - paljastaa myös hauskan yksityiskohdan uraltaan

Lue myös: Brad Pitt kärsi vuosia alkoholiongelmasta: "Se oli pakokeinoni"

Lue myös: Angelina Jolie ei halua antaa Brad Pittille huoltajuutta - "Lapset ovat hänelle kaikki kaikessa"

Lähde: Time

Kilpailut

Uusimmat