Kuva: AOP

Johnny Depp uhkasi leikata Elon Muskin sukuelimet irti - Musk vastaa haastamalla "häkkitappeluun"

27.07.2020 17:45 - Roy Kokkonen

Johnny Deppin ja brittilehti The Sunin välisessä oikeudenkäynnissä on luettu tekstiviestejä, joissa Depp on uhannut leikata liikemies Elon Muskin sukuelimet irti, sillä hän uskoo Amber Heardin pettäneen häntä Muskin kanssa. Tuoreessa haastattelussa Musk torppaa väitteet ja kuittaa takaisin.

Liikemies Elon Musk, 49, kiistää Amber Heardin, 34, pettäneen näyttelijä Johnny Deppiä, 57, kanssaan. Tuoreessa The New York Timesin haastattelussa hän kehottaa kaksikkoa "hautaamaan sotakirveen ja jatkamaan eteenpäin."

- Minulla ei todellakaan ollut suhdetta Amberiin silloin, kun hän oli naimisissa Johnnyn kanssa, hän vakuuttaa.

Musk seurusteli Heardin kanssa vajaan vuoden ajan tämän erottua Deppistä. Musk ja Heard erosivat vajaan vuoden kestäneen suhteen jälkeen. Liikemies avautui erosta Rolling Stonen haastattelussa vuonna 2017.

- Olin todella rakastunut, ja se sattui pahasti, hän kertoi tuolloin.

Nykyisin Musk on yhdessä kanadalaisen muusikon Grimesin, eli Claire Boucherin kanssa. He saivat toukokuussa lapsen, jonka erikoinen nimi X Æ A-12 on herättänyt paljon mediahuomiota.

Elon Musk ja hänen nykyinen naisystävänsä Grimes. (kuva: AOP)

Johnny Deppin julkinen taisto The Sunia vastaan jatkuu

Depp on parhaillaan keskellä oikeustaistelua brittilehti The Sunia vastaan. Hän syyttää lehteä kunnianloukkauksesta. Useamman viikon pituisen oikeudenkäynnin on tarkoitus tulla päätökseen tällä viikolla, kertoo Page Six.

Lehti julkaisi vuonna 2018 jutun, jonka otsikossa Deppiin viitattiin "vaimonhakkaajana". Jutussa Heard kertoi näyttelijän käyttäytyneen kuin "väkivaltainen hirviö" häntä kohtaan. Depp väittää menettäneensä töitä lehtijutun takia. 

Jutussa Deppin väitettiin hyökkänneen Heardin kimppuun useamman kerran huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena. 

Kaksikon myrskyisä avioliitto kesti vuodet 2015-2017. Heard haki avioeroa yhdessä lähestymiskiellon kanssa vuonna 2016.

Heard on väittänyt Deppin potkineen, lyöneen ja kuristaneen häntä lukuisia kertoja liiton aikana. Depp puolestaan väittää Heardin pahoinpidelleen häntä. 

Johnny Depp saapui oikeuteen kasvot huivilla peitettynä oikeudenkäynnin ensimmäisenä päivänä. (kuva: AOP)

Oikeudessa Depp on väittänyt, että Musk, Heard ja malli Cara Delevingne, 27, harrastivat kolmistaan seksiä parin olessa vielä naimisissa. Musk torppaa tämänkin syytöksen nauraen.

- Meillä ei ollut kolmen kimppaa. Luulen, että ihmiset pitävät näitä asioita hekumallisempina kuin ne ovatkaan, hän sanoo New York Timesin haastattelussa.

Oikeudessa luettiin myös Deppin Heardille lähettämiä tekstiviestejä. Yhdessä viesteistä Depp uhkasi leikata Muskilta peniksen irti.

- Jos Johnny haluaa häkkitappelun, sanokaa vain, Musk kuittaa takaisin hihitellen.

Lue myös: Johnny Depp tarjosi 13-vuotiaalle tyttärelleen kannabista - "Olin vastuullinen vanhempi"

Lue myös: Johnny Depp sanoo ex-vaimonsa käyttäneen häntä hyväkseen: "Olin helppo kohde"

Lue myös: Johnny Depp kiistää lyöneensä ex-vaimoaan - myönsi käyttäneensä "kaikkia huumeita auringon alla"

Lähde: The New York TimesRolling Stone, Page Six

Kilpailut

Uusimmat