Kuva: All Over Press

'Valtava ähinä seuraa nykyisin kaikkialle' - Tuija Pehkosen fanit ihastuivat rehelliseen kirjoitukseen

24.08.2020 20:15 - Senja Rapila

Pehkosen ja lumilautailija Eero Ettalan, 35, esikoisen syntymä lähestyy päivä päivältä.

Juontaja Tuija Pehkonen, 35, julkaisi viime viikolla Instagram-tilillään rehellisen kirjoituksen raskaudestaan. Tuolloin hän paljasti, ettei raskausaika ole ollut hänelle pelkästään ruusuilla tanssimista.

Nyt Tuija on julkaissut Instagram-tilillään kauniin kuvan, missä hän poseeraa farkuissa ja vaaleassa löysässä paidassa hymyillen kameralle. Tällä kertaa hän kertoo kuvatekstissään, että perheessä esikoislapsen syntymää odotellaan innolla. Yksi syistä on se, että päälle saisi puettua jälleen muitakin vaatteita kuin äitiysvaatteita.

"Oon nyt heinäkuun lopusta saakka lompsotellut lähinnä terveyssandaaleilla, ja ois kiva vetästä jalkaan jotain muutakin. Nimenomaan sutjakasti vetäistä. Nythän kenkien (tai varsinkaan sukkien) jalkaan laittaminen ei oo mikään pieni prosessi. Odotan sitä, että jaksan taas kyykistyä ketterästi!" Tuija kirjoittaa.

"Tai ylipäätään liikahtaa minnekään ilman sitä valtavaa ähinää, joka nykyisin seuraa mua kaikkialle.  Odotan myös, että vaatekaapissa olisi valittavana enemmän kuin 3 päälle sopivaa vaatetta."

Hän kertoo myös, että on joutunut raskauden ajaksi luopumaan monesta suosikkijuomastaan ja -ruuastaan.

"Sitten mä odotan sushia, salmiakkia, homejuustoa, shamppista ja about miljoonaa muuta ruokaa ja juomaa, jotka oon ylitunnollisesti skipannut tän ajan."

Kuvatekstinsä hän viimeistelee toteamuksella, johon varmasti moni odottava äiti voi samaistua.

"Ymmärrän täysin sitä tyyppiä, joka päätti nimetä tän ”odotusajaksi”. Enkä edes mene nyt siihen osioon, miksi tätä kutsutaan ”raskaudeksi”."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Raskaana oleva Tuija Pehkonen julkaisi rehellisen kuvan: "Tämä aika ei ole ollut ainostaan iloa"

Lue myös: Miltä näyttää pilalle mennyt itkukohtaus? Salkkareiden bloopers-video on hauskaa katsottavaa

Kilpailut

Uusimmat