Kuva: MTV3

Maria Veitola paljastaa: Sakkosumma, joka saa Masked Singer -panelistien suut pysymään supussa

17.09.2020 19:45 - Henna Koste

Maria Veitola ei puhu Masked Singer -hahmojen henkilöllisyyksistä kenellekään. Hän ei välttämättä edes muista niitä enää.

Masked Singer Suomi -ohjelman toisesta kaudesta saatiin viime viikolla maistiainen. Varsinaisia esityksiä päästään näkemään 17. lokakuuta alkaen. Vakiopanelisteina nähdään ensimmäiseltä kaudelta tutut Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola. Uusi vakiopanelisti on Putouksestakin tuttu näyttelijä Christoffer Strandberg.

Panelistit myöntävät, että heidän tuttavapiirinsä yrittävät udella heiltä ahkerasti, kuka maskin takana on ollut. Turhaan. 

- He tietävät, etten voi sanoa mitään. Kun viime kaudella jaksot tulivat ulos, frendit lähettivät viestejä, joissa oli vain jonkun nimi ja kysymysmerkki. Ihan kuin vastaisin niihin mitään. Sitten seuraavan kerran, kun näimme he kysyivät, sainko viestin ja mitä ajattelen siitä. Se on tajutonta, Veitola kertoi Voice.fi:n haastattelussa. 

Hän tosin toteaa, että saapuessaan ohjelman lehdistötilaisuuteen, hän oli jo onnistunut unohtamaan, kuka yhden hahmon esittäjä oli. 

- Ei siitä ole kauaa, kun nämä jaksot tehtiin. En silti muistanut, kuka siellä hahmon sisällä oli. Ile (juontaja Ilkka Uusivuori) joutui sen kuiskuttamaan minulle. Se oli pyyhkiytynyt mielestä, Veitola naurahtaa. 

Huono muisti ei ole kuitenkaan ainoa asia, joka saa Veitolan suun pysymään supussa. 

- Se näkyy sopimuksessa. Onko se 50 000 euron uhkasakko, jos lipsauttaa jotain, niin joutuu makselemaan, Veitola naurahtaa. 

Hän huomauttaa, että usein töistä tullessaan hän purkaa päivän tapahtumia puolisolleen. 

- Hän kysyy vaikka yökylästä tullessani, että millainen tyyppi oli. Nyt en voi puhua mitään kotona, enkä missään, Veitola sanoo.

Lue myös: Masked Singerin panelisti Christoffer Strandberg erikoisesta ohjelmapalautteesta: 'Siihen en pysty'

Lue myös: Maria Veitolalla oli yksi erityinen ehto, joka sai hänet osallistumaan Masked Singeriin

Uusimmat