Kuva: Yle

Suomalaiset julkkiskaunottaret nähdään treffeillä ilman meikkiä - katso ketkä ovat mukana

08.12.2020 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Uudessa Sinkut paljaana -ohjelmassa julkisuudesta ja ulkonäöstään tunnetut naiset päästävät katsojat kurkistamaan, miltä tuntuu luopua meikin tuomasta itsetuntoboostista niinkin herkällä hetkellä kuin ensitreffeillä.

Miltä tuntuisi lähteä sokkotreffeille, jos juuri ennen h-hetkeä huolella laitetut meikit pyyhittäisiin pois ja oma vaatetyyli vaihtuisi pelkistettyyn asuun?

Uudessa Sinkut paljaana -ohjelmassa julkisuudesta ja ulkonäöstään tunnetut naiset päästävät katsojat kurkistamaan, miltä tuntuu luopua meikin tuomasta itsetuntoboostista niinkin herkällä hetkellä kuin ensitreffeillä. 

Ohjelman päätähtinä on kuusi upeaa sinkkunaista, joiden ura ja elämä perustuu näyttävälle ulkonäölle: DJ ja realitytähti Amanda Harkimo, Miss Helsinki Kelly Kalonji, TikTok-kaunotar Kaisa Nieminen, kauneusalan vaikuttaja Johanna “Pinksu” Marjomaa, bloggaaja Saara Kemiläinen sekä Temptation Island -sinkku Isabell Jansson. Ohjelman juontajana toimii Yle Kioskista ja Youtube-kanavaltaan tuttu Emma Karasjoki.

Esiteltyään normaalin ehostus- ja pukeutumistyylinsä jakson päätähti poistaa meikin ja kampauksen, vaihtaa tarkkaan valitun asunsa yksinkertaiseen mekkoon ja suuntaa vuorotellen sokkotreffeille neljän kumppaniehdokkaan kanssa. Meikittömien deittien jälkeen naiset valitsevat yhden ehdokkaista toisille treffeille – sekä päättävät, saapuvatko he uusille treffeille meikillä vai ilman. 

- Tämän sarjan tekeminen avasi silmiäni vielä enemmän sille, että laittautumisella pystyy luomaan itselleen kovan kuoren ja peittämään vaikeitakin asioita. Olen todella ylpeä sarjan mimmeistä, joista jokainen uskalsi paljastaa itsestään sellaisen puolen, jota julkisuudessa ei ole totuttu näkemään – vaikka se ei todellakaan ollut heille helppo paikka,  juontaja Karasjoki kuvailee.

Ohjelmaan osallistuva Harkimo myöntää, että meikittä treffailu ei ole ajatuksenakaan helppo.

- Kyllä mun on pakko myöntää, että oon monta, monta kertaa herännyt aikaisemmin ja mennyt salaa laittamaan sellaisen snadin meikin, että muka heräisin silleen, Harkimo kertoo.

Sinkut paljaana alkaa Yle TV2:ssa 27. tammikuuta.

Lue myös: Tiedätkö mitä ihollesi tapahtuu, kun luovut meikistä?

Kilpailut

Uusimmat