Kuva: YouTube / Netflix

Jättisuosittu videopeli kääntyy Netflix-sarjaksi - "Fanit tulevat rakastamaan tätä"

17.02.2021 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sarja julkaistaan 25. maaliskuuta.

Dota 2 on yksi maailman suosituimpia videopelejä, joka on tehnyt useista pelaajista jopa miljonääriä. Muun muassa suomalainen, jo peliuransa lopettanut, Jesse "JerAx" Vainikka tienasi pelin maailmanmestaruuksien ja turnausvoittojen kautta yli 5 miljoonaa euroa.

Nyt suoratoistojätti Netflix on ilmoittanut, että Dota-universumi kääntyy myös animaatiosarjaksi, joka julkaistaan 25. maaliskuuta.

Dota: Dragon´s Blood on kahdeksanosainen sarja, jonka päähenkilönä nähdään Davion, Lohikäärmeritari. Davionin kohdatessa pahoja voimia, tapaa hän Mirana-nimisen prinsessan, jolla on oma salainen tehtävänsä.

- Fanit tulevat rakastamaan sitä, kuinka me kuvittelemme Dota 2 -maailman ja tuomme sen yhtenäiseen ja eeppiseen seikkailuun. Kaikki on tehty laadukkaasti, ja olen kiitollinen peliyhtiö Valvelle, että he ovat tukeneet kunnianhimoamme, tuottaja Ashely Edward Miller kommentoi.

Dota 2 -videopelissä kaksi viiden hengen joukkuetta pelaa toisiaan vastaan otteluita, joissa jokainen valitsee oman erikoiskyvyillä varustetun sankarinsa.

Netflix-sarjan trailerin näet alta tai täältä.

Lue myös: "Kankeaa nostalgiaa" - Arvostelussa: Scott Pilgrim vs. The World: The Game (PC)

Lue myös: "Miksi YouTube ei sensuroi tätä?" - Netflixin lapsilta kielletty animaatiosarja järkyttää katsojia

Lue myös: "Ihmissuden tylpät hampaat" - Arvostelussa: Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (PC)

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat