Kuva: YouTube / Elisa Viihde Viaplay

Pandemia-aalto on surmannut puolet väestöstä - uutuuselokuva kertoo vaarallisesta viruksesta

20.04.2021 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elokuva julkaistaan 30. huhtikuuta Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Mitä tapahtuu, jos ihminen pakotetaan valitsemaan rakkauden ja eloonjäämisen väliltä?

Viaplayn uusi alkuperäiselokuva Glacier sijoittuu maailmaan, jossa pandemia-aalto on surmannut puolet koko maapallon asukkaista. Virus, jota kukaan ei olisi uskonut tuhoisaksi, levisi kuin maastopalo.

Virus, joka leviää lähikontaktissa, on tehnyt kaikista ihmisten välisistä kontakteista hengenvaarallisia. Armeija partioi kaduilla ja parannuskeinosta ei ole tietoakaan.

Glacierin käsikirjoituksesta vastaa dekkarikuningatar Camilla Läckberg, ja sen on ohjannut Baker Karim. Päärooleissa nähdään ruotsalaistähdet Lena Endre ja Alexander Karim.

- Glacier on rakkaustarina, joka sijoittuu pandemian aikaan. Kuten voi arvata, kertomuksen inspiraationa on ihmisten kokemukset maailmasta viimeisen vuoden aikana, hiukan värikynällä väritettyinä. Kyseessä on ensimmäinen elokuvateokseni, ja olen äimistynyt kyvyistä niin kameran edessä kuin takana. On ollut upeaa nähdä Lena Endren ja Alexander Karimin rooleissaan, ja seurata Baker Karimia ohjaajana. Koko tiimi on työskennellyt ahkerasti yötä päivää, käsikirjoituksen samalla kasvaessa lopulliseen muotoonsa. Olen kiitollinen, että olen saanut tehdä tämän elokuvan, ja toivon hartaasti, että katsojat rakastavat sitä, kertoo Camilla Läckberg tiedotteessa.

Glacier saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa 30. huhtikuuta.

Näet elokuvan trailerin alta tai tästä.

Lue myös: Pelottavimmat kauhuelokuvien äänet listattiin - oletko samaa mieltä?

Lue myös: Pelottavin tapa katsoa legendaarista kauhuelokuvaa? Hurja kuva levisi somessa

Uusimmat