Kuva: AOP

Viime vuonna huimasti laihtunut Rebel Wilson avautuu hedelmällisyydestä - "Sain huonoja uutisia"

03.05.2021 18:15 - Roy Kokkonen

Rebel Wilson laihtui viime vuonna jopa 18 kiloa.

Näyttelijä Rebel Wilson, 41, kertoo saaneensa huonoja uutisia. Näyttelijä julkaisi tummanpuhuvan kuvan Instagramissa, jonka kuvatekstissä hän vihjaa kamppailevansa hedelmällisyyden kanssa.

"Sain tänään huonoja uutisia, eikä minulla ollut ketään, jolle jakaa ne. Mutta kaipa minun täytyy kertoa jollekulle. Kaikille naisille, jotka kamppailevat hedelmällisyyden kanssa, ymmärrän teitä. Universumi toimii arvoituksellisesti ja joskus se ei käy järkeen. Mutta toivon, että pian aurinko paistaa kaikkien tummien pilvien läpi", Wilson kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muun muassa elokuvista Pitch Perfect ja Morsiusneidot tunnettu näyttelijä teki viime vuonna elämäntapamuutoksen, jonka avulla hän laihdutti jopa 18 kiloa.

– Kärsin aiemmin tunnesyömisestä, ja reagoin sillä siihen, että minusta tuli kuuluisa kansainvälisesti. Ruokavalioni oli melkein pelkkiä hiilareita. Se oli herkullista, mutta minun kehotyypilläni minun pitää saada enemmän proteiinia, Wilson sanoi Drew Barrymoren haastattelussa loppuvuodesta 2020.

Wilson erosi häntä 11 vuotta nuoremmasta liikemies Jacob Buschista helmikuun alussa. Pari oli seurustellut vuodesta 2019.

Lue myös: Yllätysero! Huimasti laihtunut näyttelijä Rebel Wilson erosi 11 vuotta nuoremmasta miljonääristä

Lue myös: Elämäntapamuutoksen tehnyt Rebel Wilson paljasti painonsa - pääsi tavoitteeseensa etuajassa

Lähde: Eonline

Kilpailut

Uusimmat