Kuva: AOP

Billie Eilish menetti 100 000 seuraajaa korsettikuvan jälkeen - "Ihmiset pelkäävät isoja tissejä"

25.09.2021 18:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Billie Eilish avautuu muuttuneen tyylinsä aiheuttamasta rajusta vastareaktiosta.

19-vuotias laulaja-lauluntekijä Billie Eilish kertoo menettäneensä jopa 100 000 seuraajaa Instagramissa julkaistuaan kuvia, joissa hän poseeraa korsetissa.

Muotilehti Ellen kansikuvajutussa Eilish kertoo, kuinka hänen imagonsa on muuttunut lapsitähdestä aikuiseksi artistiksi. Ocean Eyes -kappaleen myötä hän nousi supertähdeksi vasta 13-vuotiaana ja on sen jälkeen pysynyt pinnalla kahmien matkan varrella peräti seitsemän musiikkialan Grammy-palkintoa. 

Menestyksen mukana seurannut valtava julkisuus ei tullut yksin. Hänen kotiosoitteensa vuodettiin nettiin, jonka jälkeen ahdistelijat ja paparazzit ilmaantuivat hänen pihalleen. Eilish kertoo, että hän ei ole kokenut turvalliseksi poistua kotoa enää vuosiin. 

– Halusin vain tehdä kappaleen, ja sen jälkeen olen jatkanut niiden tekemistä. En koskaan sanonut, että hei, kiinnittäkää huomiota elämääni, Eilish kertoo julkaisulle.

Eilishin tyyliin kuuluivat pitkään löysät ja peittävät vaatteet. Laulaja ei halunnut, että hänen kehoonsa kiinnitettäisiin huomiota. Nyt kun hän aikuistuttuaan on kokeillut istuvampia tyylejä, vastaanotto joiltain faneilta on ollut raju. 

Eilish kertoo ymmärtävänsä, että jotkut haluaisivat hänen pysyvän muuttumattomana kuin Peter Pan, mutta kaikella on rajansa.

– Ihmiset takertuvat muistoihin ja ovat niihin hyvin leimautuneita. Mutta se alentaa ihmisarvoa.

Yksi esimerkki somevihasta on yleisön reaktio Eilishin heinäkuussa julkaisemaan kuvasarjaan, jossa hänellä on päällään korsetti.

– Menetin 100 000 seuraajaa, ihan vain tissien takia. Ihmiset pelkäävät isoja tissejä, Eilish ihmettelee.

Lue myös: Billie Eilish paljasti karun syyn sille, miksi värjäsi hiuksensa

Lue myös: Billie Eilishin reaktio Jennifer Lopeziin tallentui kameroille VMA-gaalassa - netissä ihmetellään

Lue myös: Billie Eilish esitti tiukan ehdon Met-gaalamekon pitämiselle: "Olen innoissani, että minua kuultiin tässä"

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat