Kuva: AOP

Phoebe Dynevor avoimena Bridgerton-tähteyden varjopuolista - "Olen täynnä ahdistusta"

06.10.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Äkkisuosio on tuonut mukanaan haasteita näyttelijän mielenterveydelle.

Bridgerton-sarjasta kuuluisuuteen noussut näytteljiä Phoebe Dynevor, 26, on kertonut avoimesti suosion mukanaan tuomista vaikeuksista Harper’s Bazaar -lehden haastattelussa. Yhdessä Netflix-sarjan päärooleista nähty Dynevor kertoo, että valokeilassa oleminen on vaatinut veronsa.

- Tuskin kukaan osaa käsitellä sellaista. Olen huolestunut aivan kaikesta. Olen täynnä ahdistusta. Minulla on epäonnistumisen pelkoa, ja pelkään, että tuotan joillekin pettymyksen tai olen itseni kanssa ristiriidassa, Dynevor sanoo.

Nainen on löytänyt keinot, joilla hän yrittää lievittää ahdistustaan.

- Meditoin, käyn terapiassa ja käyn kävelyllä joka päivä. Teen tiettyjä asioita maadoittaakseni itseni, sillä tällä hetkellä kaikki on aika hektistä, Dynevor kertoo.

Dynevorin henkilökohtaiseen elämään on kohdistunut suurta kiinnostusta Bridgertonin myötä. Keväällä uutisoitiin, että Dynevor ja näyttelijä-koomikko Pete Davidson, 27, seurustelevat. Elokuussa lähipiirin lähteet kuitenkin paljastivat, että pari oli eronnut.

- Välimatka on ollut rasite heille. He jäävät läheisiksi, mutta jos jotakin radikaalia ei muutu, heidän suhteensa ei toivu, lähde kuvaili.

Bridgertonista on tulossa toinen tuotantokausi, jota kuvataan parhaillaan. Toisella kaudella ei nähdä sarjasta niin ikään tähdeksi noussutta Regé Jean-Pagea, 31, mikä on harmistuttanut monia ensimmäisen tuotantokauden katsojia.

Lue myös: 'Se tulee olemaan maaginen' - Phoebe Dynevor kommentoi uutta Bridgerton-tuotantokautta

Lue myös: Onko jo ikävä Bridgertonin jättänyttä Regé-Jean Pagea? Lähde kertoo hänen loistavan pian valkokankaalla

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat