Kuva: AOP

Blake Lively jyrähti sivustolle, joka jakoi kuvan hänen lapsistaan - "Lupasitte, että lopetatte"

23.10.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Livelyn pyyntö meni lopulta perille ja Hollywood Star Kids -sivusto poisti kyseisen kuvan.

Näyttelijä Blake Lively, 34, jyrähti Instagramissa Hollywood Star Kids -sivustolle, joka jakoi kuvan hänen ja Ryan Reynoldsin, 44, lapsista. Sivustolla nähdään usein paparazzien ottamia valokuvia julkkiksista ja heidän jälkikasvustaan. 

Lively paljasti Instagram-tarinoissaan, että on usein pyytänyt kyseistä sivustoa olemaan jakamatta kuvia, mutta näin ei ole tapahtunut. 

"Tämä on todella häiritsevää. Olen henkilökohtaisesti kertonut teille, kuinka nämä miehet kyttäävät ja häiritsevät lapsiani. Ja silti jaatte edelleen kuvia. Lupasitte, että lopetatte. Pyydän, poistakaa kuva", Lively kirjoitti E News -julkaisun mukaan.

"Jotkut vanhemmat hyväksyvät tällaisen. Me emme", Lively jatkoi.

Hollywood Star Kids lopulta poisti julkaisun ja Lively oli asiaan tyytyväinen.

Heinäkuussa Lively puhui julkisesti paparazzien moraalittomuudesta. Näyttelijä oli tuolloin kolmen lapsensa, Jamesin, Inezin ja Bettyn, kanssa kaupungilla nauttimassa ajastaan ja paparazzit seurasivat heitä koko päivän

- Valokuvat on editoitu niin kuin heiluttaisin niissä iloisesti kättäni, mutta se on huijausta. Oikeasti nämä (sairaat) miehet stalkkasivat meitä jatkuvasti. He ilmestyivät aina jostain, piiloutuivat ja tulivat jälleen takaisin, Lively kirjoitti.

- Jopa eräs tuntematon henkilö joutui puuttumaan asiaan, sillä hänenkin mielestään se oli todella häiritsevää. Missä on näiden kuvaajien moraali? Ja välitättekö lasten turvallisuudesta? Kuka ihme aina juoksee karkuun tullakseen uudestaan jossain muualla takaisin... Lively jatkoi.

Lue myös: Blake Lively jyrähti häiritseville paparazzeille - "Missä on moraalinne?"

Lue myös: Blake Lively iski Ryan Reynoldsin julkaisuun ja fanit riemastuivat: "Trollausta parhaimmillaan"

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat