Kuva: AOP

Kristen Stewart kihlautui tyttöystävänsä kanssa - paljasti ilouutisen haastattelussa

03.11.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pari on seurustellut kaksi vuotta.

Muun muassa Spencer-elokuvaa tähdittävä Kristen Stewart, 31, on kihlautunut rakkaansa Dylan Meyerin kanssa kahden vuoden seurustelun jälkeen. Stewart paljasti ilouutisen Howard Stern Show´ssa. 

- Olemme kihloissa. Halusin kovasti tulla kosituksi ja tein sen melko selväksi. Hän teki sen ja nyt me todella olemme menossa naimisiin, Stewart kertoi.

Uutinen tuli aika lailla kaksi vuotta sen jälkeen, kun Stewart oli kertonut Howard Sternille, ettei malta odottaa kihlautumista uuden rakkaansa kanssa. Tuolloin seurustelua oli takana vasta muutamia kuukausia.

- Haluan olla tietenkin järkevä, mutta uskon myös, että hyviä asioita voi tapahtua myös nopeasti, hän kertoi tuolloin.

Stewart paljasti myös hieman parin hääsuunnitelmista. Toiveissa on rennot juhlat, joihin mahdollisimman moni läheinen pääsee osallistumaan. 

- Haluan olla kotona Los Angelesissa siksi, että mahdollisimman moni pääsee paikalle. Haluan että tilaisuus on rento. En halua, että kukaan saattaa ketään alttarille. Haluan vain, että vannomme valat ja sen jälkeen juhlimme.

Pari tapasi ensimmäisen kerran jo kahdeksan vuotta sitten, mutta lempi leiskahti vasta vuonna 2019 yhteisen ystävän järjestämissä juhlissa. Stewart on aiemmin kertonut, ettei ole ennen Meyerin tapaamista edes ajatellut avioliittoa. 

Lue myös: Kristen Stewart kertoi arvionsa toisesta Dianan esittäjästä: "Ei sillä, että mielipiteelläni olisi väliä"

Lue myös: Kristen Stewartilta tiukka arvio urastaan: "Olen tehnyt vain viisi todella hyvää elokuvaa"

Lue myös: Robert Pattinsonin tähdittämään Batmaniin toivotaan Jokeriksi exä Kristen Stewartia - vastaa nyt uteluihin

Lähteet: Page Six, USA Today

Kilpailut

Uusimmat