Kuva: AOP

Blake Lively haluaa pitää tyttärensä mukana työtehtävissään - paljastaa syyn haastattelussa

17.11.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Livelyllä ja hänen miehellään Ryan Reynoldsilla on kolme yhteistä lasta. Mahdollisuuksien mukaan Lively haluaa pitää lapset mukana työtehtävissään.

Näyttelijäpariskunnalla Blake Livelyllä, 34, ja Ryan Reynoldsilla, 45, on kolme yhteistä lasta, jotka ovat kaikki tyttöjä.

Näyttelijätyön ohella Lively tekee paljon muutakin, kuten työskentelee virvoitusjuomabrändinsä, Betty Buzzin, parissa sekä tekee yhteistyötä British Airwaysin kanssa. Lively sanoo People-lehden haastattelussa, että hänestä on tärkeää, että lapset näkevät äidin tekemässä monista unelmistaan totta, jotta voivat oppia laajemmin elämästä.

Voit myös kuunnella uutisen alta tai suoraan Podplaystä.

- Haluan, että he tuntevat läsnäoloni, mutta näkevät myös, kuinka elämässä voi olla äitiyden ohella paljon muutakin. Äitiys vie paljon aikaa, ja monet eivät voi työskennellä samaan aikaan, mutta on tärkeää, että lapset huomaavat identiteettisi, ja opetat heitä löytämään omansa ja kerrot, että kaikki on mahdollista.

Lively haluaakin pitää lapset mukanaan, jotta he näkevät, mitä kaikkea äiti oikein tekee.

- Tämän vuoksi on tärkeää, että he näkevät minut myös työelämässä. He ovat monesti mukanani, ja on mahtavaa, että he eivät piilottele mekkoni takana. Olen onnekas, että minulla on työ, jossa on tällainen mahdollisuus.

Myös Reynolds on tehnyt paljon liiketoimintaa näyttelijätyön ohella. Mies muun muassa myi viime vuonna omistamansa American Aviation Gin -ginijuomabrändin 610 miljoonalla dollarilla, eli noin 510 miljoonalla eurolla, Diageo-nimiselle yritykselle. Voit lukea lisää täältä.

Reynolds ja Lively menivät naimisiin vuonna 2012. 

Blake Lively ja Ryan Reynolds. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Ryan Reynolds kommentoi hänen ja Blake Livelyn seksielämää - talk show -juontaja hämmentyi täysin

Lue myös: Ryan Reynolds ylisti Blake Livelyä puheessaan - kiitospuhe päättyi vitsiin

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat