Kuva: AOP

Blake Livelyä kaavailtiin Halle Berryn tilalle brutaaliin rooliin - "Hän teki oikean valinnan"

18.11.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Halle Berry näyttelee Bruised-elokuvassa vapaaottelijaa ja kuvaukset ovat olleet hyvin rankat.

Halle Berryn, 55, ohjaama Bruised-elokuva julkaistaan 24. marraskuuta Netflix-palvelussa. Berry esittää elokuvassa myös pääosaa.

Berry paljasti Jimmy Kimmelin juontaman ohjelman haastattelussa, että päärooli oli alun perin tarkoitettu Blake Livelylle, 34,

- Agenttini antoi minulle käsikirjoituksen ja sanoi, että Blake Livelyä on kaavailtu rooliin. Alun perin päärooli oli suunniteltu nuorelle, valkoihoiselle tytölle. Sanoin kuitenkin agentilleni, että rakastan tätä ja minun täytyy päästä näyttelemään. Hän vastasi, että jos Blake ei halua roolia, niin sinä saat sen.

- Odotin kärsivällisesti kuusi kuukautta ja Blake päätti, että rooli ei ole häntä varten. Hän teki oikean valinnan: Minua on hakattu, olen kuristanut ihmisiä ja minua on heitelty kehässä. Voisi sanoa, että tämä on jopa naurettavaa, Berry nauroi. 

Berry esittää elokuvassa vapaaottelijaa ja  harjoitteli rooliaan varten muun muassa Valentina Shevchenkon kanssa. Shevchenko on hallitseva kärpässarjan maailmanmestari ja kyyti oli välillä kylmää. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Oscar-palkittu Halle Berry loukkaantui uutuuselokuvan kuvauksissa - "Hän iski kovaa"

Lue myös: Räppäri Cardi B paljasti Halle Berrylle suosikkiseksiasentonsa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat