Kuva: AOP

Jennifer Lawrencen alastonkuvat vuodettiin nettiin vuonna 2014 - "Traumani kestää ikuisesti"

24.11.2021 21:15 - Roy Kokkonen

Jennifer Lawrence oli yksi monista julkisuuden henkilöistä, joiden yksityisiä alastonkuvia vuodettiin nettiin tietomurron jälkeen vuonna 2014.

Oscar-palkittu näyttelijä Jennifer Lawrence, 31, oli yksi julkisuuden henkilöistä, joista hakkerit julkaisivat yksityiseksi tarkoittettuja alastonkuvia internetissä vuonna 2014.

Tuolloin yli sadan näyttelijän, muusikon ja mallin kuvia julkaistiin 4chan-kuvafoorumilla. Hakkerit olivat päässeet käsiksi eri julkisuuden henkilöiden Apple iCloud -tileihin ja jakoivat julkkisten yksityisiksi tarkoittamia kuvia kaikkien nähtäville.

Muun muassa elokuvista Nälkäpeli ja Unelmien pelikirja tunnettu Lawrence kertoo Vanity Fairille, että tuolloin vuotaneet kuvat tulevat seuraamaan häntä ikuisesti.

- Kuka tahansa voi mennä katsomaan alastonta vartaloani ilman lupaani, mihin vuorokaudenaikaan tahansa, Lawrence sanoo.

- Joku ihminen Ranskassa jakoi ne juuri uudelleen. Traumani kestää ikuisesti.

Hän totesi jo vuonna 2017, että kuvat eivät jätä häntä rauhaan.

- Minusta tuntuu, että koko v*tun maailma on pannut minua yhtä aikaa. Ei ole yhtäkään ihmistä maailmassa, joka ei voisi nähdä niitä intiimejä kuvia. Voin olla vaikka grillijuhlissa ja joku voi kaivaa ne puhelimestaan esiin. Sitä on mahdotonta sulattaa, Lawrence kertoi tuolloin.

Lue myös: Jennifer Lawrencella hittileffaa kuvatessa hauska ongelma: "Piti sylkeä se ulos Leonardo DiCaprion edessä"

Lue myös: Oscar-voittaja Jennifer Lawrence on raskaana - odottaa ensimmäistä lastaan

Lähteet: Vanity Fair, Independent

Kilpailut

Uusimmat