Kuva: Youtube

The Crown -tähti ei pystynyt nauttimaan sarjan menestyksestä: En ajatellut ansaitsevani sitä"

24.12.2021 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

The Corwnista on parhaillaan tekeillä viides tuotantokausi.

The Crownin keulahahmona eli kuningatar Elisabetin, 95, roolissa kahdella ensimmäisellä kaudella näytellyt Claire Foy, 37, kertoo tuoreessa haastattelussaan, että ei pystynyt iloitsemaan sarjan saavuttamasta huikeasta suosiosta.

- Toivoisin, että olisin kyennyt nauttimaan siitä enemmän, hän muistelee.

Foy kertoo, että menestyksellä oli toki valoisiakin puoliaan, mutta pohjimmiltaan häntä vaivasi epävarmuus siitä, onko hän ansainnut sitä.

- Ei sillä, etteikö olisi uskomatonta käydä juhlissa ja ihanien ihmisten olevan mukavia sinulle. Ja on ihmeellistä, kun ihmiset nauttivat jostain sinun tekemästäsi, mutta tunsin oloni epämukavaksi, koska en pohjimmiltani ajatellut ansaitsevani sitä, Foy kuvailee.

Foy jatkaa, että kärsi The Crownin jälkeen myös vakavasta loppuunpalamisesta ja joutui joksikin aikaa torjumaan hänelle tarjotut roolit, sillä oli niin uupunut.

- Menestys sellaisena kuin minä sain, eli että ihmiset ajattelevat sinun tehneen jotain arvokasta, on hyvin vaikeaa, jos et itse ajattele sen olleen vaivan arvoista. Silloin se ei ole menestystä, Foy pohtii.

Foyta seurasi The Crownin kolmannella ja neljännellä kaudella Olivia Colman, 47, joka näyttelee vanhempaa kuningatarta. Viimeisille kahdelle tuotantokaudelle kuningattaren rooliin astuu Imelda Staunton, 65. Sarjan viidettä kautta kuvataan parhaillaan ja sen on määrä tulla julki marraskuussa 2022.

Lue myös: Prinsessa Dianan viimeinen rakastettu on roolitettu The Crowniin - ensimmäiset maistiaiset kulisseista

Lue myös: Lähde paljastaa: The Crownin uudella kaudella nähdään suhde, jonka penkomista brittihovi ei hyväksy

Lue myös: "Sitä ei pitäisi koskaan julkaista" - prinssi William vastustaa The Crownin tulevaa kohujaksoa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat