Kuva: AOP

Hollywood-tähtien lapset löysivät toisensa - nuori pari julkaisi suloisen kuvan

24.02.2022 09:15 - Riia Frost

Iris Apatow on äitinsä Leslie Mannin lailla itsekin näyttelijä.

Nuori pariskunta Iris Apatow, 19, ja Ryder Robinson, 18, jakavat avoimesti rakkauttaan sosiaalisessa mediassa. Pari virallisti suhteensa ystävänpäivänä 14. helmikuuta, kun Ryder jakoi heistä kaksi yhteiskuvaa Instagram-tilillään. Ystävänpäiväkuvissa nuori pari nauttii yhteisestä ajasta ravintolassa ja ensimmäisessä kuvassa nähdäänkin Ryder pussaamassa tyttöystäväänsä poskelle.

Pariskunta julkaisi uuden suloisen yhteiskuvan puhuttuna taianomaisena päivänä 22. helmikuuta 2022. Kuvassa Iris poseeraa poski poskea vasten poikaystävänsä kanssa ja molempien ranteissa nähdään yhteensopivat punaiset rannekorut. Kyseinen Instagram julkaisu on herättänyt usean julkkiksen huomion, kuten Paris Hiltonin, Lukas Gagen, ja Maggie Zieglerin, jotka kommentoivat kuvaa hyväksyväisesti.

Iris on ohjaaja Judd Apatowin, 54, ja näyttelijä Leslie Mannin, 49, nuorin tytär ja Ryder on Kate Hudsonin, 42, ja Chris Robinsonin, 55, vanhin poika. Sekä Iriksen että Ryderin perheet ovat täyttäneet kuvien kommenttikenttää sydänemojeilla ja vaikuttavatkin varsin hyväksyväisiltä nuorison lemmen suhteen.

Iris Apatow on äitinsä Leslie Mannin lailla itsekin näyttelijä. Iris toimi lapsinäyttelijänä Funny People -, This is 40 -, sekä Knocked Up -elokuvissa, joissa hänen äitinsäkin esiintyi.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa ystävänpäiväjulkaisun täältä.

Kate Hudson poikansa Ryder Robinsonin kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Kate Hudson puhuu suoraan seksielämästään: "Jos vain mieheni kestää..."

Lue myös: Kate Hudson julkaisi kauniin kirjoituksen vanhemmuudesta: "Mitä täydellisyys edes on?"

Lähteet: E!News, IMDB

Kilpailut

Uusimmat