Kuva: AOP

Amanda Seyfried muistelee Mean Girls -aikojen punaisen maton lookejaan - "Minulla ei ollut stylistiä"

28.02.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Amansa Seyfriedille näytettiin talk show -ohjelmassa kuvia hänen vanhoista edustuslookeistaan.

Amanda Seyfried, 36, nousi tunnettuuteen vuoden 2004 hittikomediasta Mean Girls. Seyfried näytteli Lindsay Lohanin tähdittämässä elokuvassa high school -opiskelija Karen Smithiä. Nyt Seyfried on muistellut leffauransa alkuaikoja Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

Ohjelman vetäjä Jimmy Kimmel otti Seyfriedin haastattelun yhteydessä esiin kaksi punaisen maton lookia, joissa nainen edusti Mean Girls -aikoina. Seyfried edusti vaaleankeltaisessa mekossa ja valkoisessa käsilaukussa vuoden 2004 ensi-iltatapahtumassa. Näyttelijä oli tuolloin vasta 19-vuotias.

- Minulla ei ollut stylistiä. Käytin kaikki rahani ostaakseni itselleni mekon, mutta ensi-iltoja oli kaksi, joten minun piti ostaa kaksi mekkoa, Seyfried muisteli Independentin mukaan.

(kuva: AOP)

Jimmy Kimmelin ohjelmassa näytettiin myös kuva tästä toisesta ensi-iltalookista. Seyfriedillä oli yllään valkopilkullinen musta mekko, jonka alta valkoiset rintaliivit kuulsivat läpi.

- En tiennyt mitään sääntöjä, joten minulla oli valkoiset rintaliivit ja mustat alushousut eikä alusmekkoa.

(kuva: AOP)

Nainen muisteli Jimmy Kimmelin haastattelussa, että hänellä ei ollut tuohon aikaan omaa tiedottajaa eikä stylistiä, ja meikkinsäkin hän teki itse.

Sittemmin Seyfried on luonut menestyksekästä uraa. Nainen on näytellyt muun muassa menestyselokuvissa Mamma Mia, Mamma Mia! Here We Go Again ja Les Misérables.

Lue myös: Amanda Seyfried jakoi nostalgisen kuvan Mean Girls -kuvausten ajalta: "Viikonloput vuonna 2003"

Lue myös: Amanda Seyfried paljastaa nyt todellisen syyn, miksi kieltäytyi hittielokuvan roolista

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat