Kuva: AOP / Shutterstock

Suosikkikoomikon on-off-suhde on ohi - Trevor Noah ja Minka Kelly ovat olleet erossa jo jonkin aikaa

21.05.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunta seurusteli vuodesta 2020 saakka, mutta suhteessa oli runsaasti ylä- ja alamäkiä.

On-off-suhteessa eläneen koomikko Trevor Noahin, 38, ja näyttelijä Minka Kellyn, 41, suhteen kerrotaan olevan lopullisesti ohi.

Viihdesivusto E! News:n mukaan entisten rakastavaisten lähipiiristä kerrotaan, että kaksikko on ollut jo jonkin aikaa eronneena.

Lähteen mukaan pariskunta ei ollut samalla sivulla suhteessaan, ja suhde tuntui kiertävän kehää.

- Hän [Kelly] on hyvin pettynyt, lähipiiristä todetaan.

Kaksikko yhdistettiin toisiinsa ensimmäisen kerran elokuussa 2020, jolloin viihdesivusto kertoi pariskunnan tapailleen toisiaan jo useamman kuukauden ajan ja asuvan yhdessä.

Parisuhteestaan vaitonaisen pariskunnan kerrottiin tammikuussa 2021 olevan hyvin rakastuneita ja käyvän satunnaisesti treffeillä. Saman vuoden toukokuussa pariskunnan kerrottiin kuitenkin eronneen, mutta heidät nähtiin pian eron jälkeen jälleen yhdessä.

Pariskunta vietti viime vuodenvaihteen tienoilla aikaa Etelä-Afrikassa, joka on Noahin synnyinmaa. Kaksikko jakoi lomamatkalta ensi kerran yhteiskuvia itsestään.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Noah on puhunut aiemmin julkisuudessa haluavansa pitää rakkauselämänsä poissa parrasvaloista. Hän kommentoi vuonna 2019 The Howard Stern Show'ssa, ettei oikein välitä julkisuudesta. Hän ei kuitenkaan sulkenut tuolloin pois mahdollisuutta, että menisi vielä jonain päivänä naimisiin.

- En tiedä. Tiedän vain sen, missä olen elämässäni tällä hetkellä ja siitä olen oppinut nauttimaan, hän kommentoi tuolloin.

Noah tunnetaan erityisesti yhdysvaltalaisen uutissatiirisarja The Daily Show'n juontajana. Kelly on puolestaan tuttu kasvo muun muassa Unelmien kentät -televisiosarjasta.

Lue myös: Kanye West sai lähtöpassit Instagramista - häiritsevät julkaisut olivat liikaa

Lue myös: Trevor Noah kertoo näkemyksensä Kanye Westin hyllytyksestä - puolusti entistä vaimoa suorasanaisesti

Lue myös: Kanye West kertoo hakevansa apua - lupaa lopettaa Kim Kardashianin häiriköinnin

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat