Kuva: AOP / Shutterstock

Nälkäpeli-elokuvasta tunnettu näyttelijä on kokenut kolmannen keskenmenon vaimonsa kanssa

31.05.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Alexander Ludwigin vaimo jakoi Instagramissa päivityksen, jolla hän haluaa lisätä tietoisuutta keskenmenojen yleisyydestä. Hän haluaa korostaa, että asiassa ei ole mitään hävettävää.

Nälkäpeli-elokuvasta tunnettu näyttelijä Alexander Ludwig, 30, on saanut kolmannen keskenmenon yhdessä vaimonsa, Lauren Dear Ludwigin kanssa.

Lauren kertoi asiasta Instagram-tilillään.

"Olen pallotellut edestakaisin sen kanssa, että julkaisenko mitään vai en. Päätin kuitenkin, että meidän on aika alkaa puhua enemmän tosiasioista.

Viime viikolla Alexander Ludvig ja minä saimme kolmannen keskenmenon. Päätin jakaa tämän asian, sillä mielestäni asiasta puhumisessa ei ole mitään hävettävää. Haluan auttaa ihmisiä ymmärtämään, kuinka yleisiä keskenmenot ovat, eikä niissä ole mitään hävettävää.

Tämän läpikäyminen on saanut minut ymmärtämään, etten todellakaan ole yksin. Se on todella yleistä, mutta mielestäni asiasta ei puhuta riittävästi. Jos puhuisimme näistä asioista enemmän, ehkä meistä tuntuisi vähemmän yksinäiseltä ja vähemmän syylliseltä. Tieto on voimaa, ja haluankin ryhtyä jakamaan sitä enemmän.

Tämä tulee olemaan osa tarinaamme. Toivonkin, että tämän julkaisun myötä joku saattaisi ymmärtää, ettei ole yksin", Lauren kirjoittaa päivityksessään.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alexander jakoi omalla Instagram-tilillään vastaavan kuvan kaksikosta suutelemassa Laurenin maatessa sairaalavaatteissa sängyllä. Päivityksessä näyttelijä kertoo rakastavansa puolisonsa vahvuutta ja kykyä selviytyä vaikean tilanteen läpi.

Myös pariskunnan fanit ja ystävät ovat lausuneet lohdutuksen sanoja menetyksen toisensa perään kokeneelle kaksikolle.

"Olen niin pahoillani kaveri! Britt ja minä kävimme samanlaisen tilanteen läpi. Asiat tapahtuvat, kun on niiden aika. Teistä tulee mahtavat vanhemmat, enkä malta odottaa tapaavani sen lapsen, joka tulee olemaan todella siunattu. Koita kestää kaveri. Ajattelen teitä", Vikings-sarjassa näyttelevä Jason Aldean kirjoittaa kollegalleen.

Lauren ja Alexander kertoivat suhteessaan Instagramissa heinäkuussa 2020. Saman vuoden marraskuussa Alexander kertoi kosineensa puolisoaan ja muutamaa kuukautta myöhemmin pariskunta meni naimisiin.

Lue myös: Nälkäpeli-elokuvasta tuttu komistus Suomessa - pulahti mereen Jasper Pääkkösen kanssa

Lue myös: Chrissy Teigen puhuu nyt keskenmenon yhteydessä otetuista kuvista: 'En välitä, jos vihaatte niitä'

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat