Kuva: AOP / AOP

Paris Hilton valitsi Britney Spearsin presidentti Joe Bidenin sijaan - "Tämä oli tärkeämpää"

13.06.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Paris Hilton oli kutsuttu dj:ksi presidentin illalliselle, mutta seurapiiritähti osallistui mieluummin ystävänsä häihin.

Seurapiiritähti Paris Hilton, 41, on kertonut jättäneensä väliin presidentti Joe Bidenin, 79, järjestämän tapahtuman osallistuakseen ystävänsä, pop-tähti Britney Spearsin, 40, hääjuhlaan.

- Minua oikeastaan pyydettiin DJ:ksi presidentin sekä muiden maailman johtajien illalliselle, mutta tämä oli minulle tärkeämpää, Hilton kertoo This Is Paris -podcastissaan.

- En aio mennä sen enempää yksityiskohtiin, sillä kyseessä oli morsiamen ilta ja hänen tarinansa. Sen verran voin sanoa, että olen todella onnellinen hänen puolestaan. Hän näytti upealta ja tulin todella onnelliseksi nähdessäni, että hän on saavuttanut unelmansa, seurapiiritähti jatkaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uutistoimisto CBS:n mukaan Biden osallistui Spearsin häiden aikaan huippukokoukseen Los Angelesissa, johon otti osaa myös muiden länsimaiden johtajia.

Spears meni naimisiin puolisonsa Sam Asgharin, 28, kanssa torstaina 9. kesäkuuta. Pariskunnan pienimuotoisten hääjuhlien vieraslistalta löytyi runsaasti tunnettuja nimiä. Vieraina olivat muun muassa pop-ikoni Madonna, 63, muotisuunnittelija Donatella Versace, 67, näyttelijä-laulaja Selena Gomez, 29, sekä näyttelijä Drew Barrymore, 47.

Lue myös: Paris Hilton vieraili Valkoisessa talossa - haluaa ehkäistä lapsiin kohdistuvaa kaltoinkohtelua

Lue myös: Paris Hiltonista leviää hulvaton video - turvamies joutui juoksemaan iloittelevan tähden perässä

Lue myös: Paris Hilton jakoi kuvia häistään - upea hääpuku sai somen huokailemaan

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat