Kuva: AOP

Halle Baileytä jännitti Ariel-rooli Pieni merenneito -elokuvassa - varsinkin yhdestä syystä

18.11.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Baileylle kyseinen rooli oli unelmien täyttymys ja hän sai alussa paljon tukea ystäviltään sekä siskoltaan Chloe Baileylta.

Disneyn rakastettu Pieni merenneito -animaatio kääntyy pian näytellyksi versioksi, sillä elokuvaversio julkaistaan 26. toukokuuta 2023.

Päähahmo Arielia esittää laulaja-näyttelijä Halle Bailey, 22, joka kertoo tuoreessa haastattelussa, että häntä jännitti rooli todella paljon varsinkin yhdestä syystä.

- Olin hermostunut, sillä tiedän, kuinka tärkeä ja rakas alkuperäinen animaatio on monille. Nyt minua ei jännitä enää, Bailey sanoo.

Baileylle kyseinen rooli oli unelmien täyttymys ja hän sai alussa paljon tukea ystäviltään sekä siskoltaan Chloe Baileylta.

- He tukivat minua ja tiedän nyt, että annoin roolille 100 prosenttia. Tein parhaani ja muuta en voi enää tehdä. Olen innoissani siitä, miltä elokuva näyttää, Bailey jatkaa. 

Elokuva kertoo Arielista, kauniista ja eloisasta nuoresta merenneidosta, joka haluaa päästä vierailemaan meren pinnalle. Merenneidot eivät saa olla yhteydessä ihmisiin, mutta Arielin on kuunneltava sydäntään.

The Little Mermaid -elokuvaa tähdittävät Baileyn lisäksi muun muassa Daveed DiggsJacob TremblayAwkwafinaMelissa Ann McCarthy sekä Jonah Hauer-King.

Näet trailerin alta tai tästä. 

Lue myös: Halle Bailey on innoissaan Ariel-roolistaan - julkaisi hurmaavan kuvan Pieni merenneito -elokuvasta

Lue myös: Halle Bailey vastaa rasistiseen kritiikkiin Pieni merenneito -trailerista - muistuttaa tärkeästä asiasta

Lue myös: Halle Berryn räväkkä hiustyyli hurmaa somessa - "Nyt on tyyli kohdallaan"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat