Kuva: AOP / Shutterstock

Nälkäpeli-tähti Alexander Ludwig kertoo saavuttaneensa virstanpylvään - viisi vuotta ilman päihteitä

25.04.2023 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Alexander Ludwigilla on aihetta juhlaan: hän tapasi vaimonsa kolme vuotta sitten ja sen lisäksi hän on elänyt viisi vuotta ilman alkoholia.

Näyttelijä Alexander Ludwig, 30, kertoo sosiaalisessa mediassa saavuttaneensa elämässään virstanpylvään.

Muun muassa Nälkäpeli-elokuvissa nähty näyttelijä kertoi hiljattain TikTokissa juhlivansa puolisonsa Laurenin kanssa kolmivuotispäiväänsä, mutta myös viisivuotista taivaltaan päihteettömänä.

- Olen nyt Teksasin Austinissa. Äitini ja vaimoni ovat sisällä ja juhlimme kahta asiaa: yksi niistä on viisi päihteetöntä vuottani ja toinen on, että tasan kolme vuotta sitten menin ensimmäisille treffeille vaimoni kanssa, Ludwig toteaa videolla.

Näyttelijä muistelee menneisyyttään videolla.

- On hullua, kuinka viisi vuotta sitten olin hukassa, hämmentynyt ja peloissani siitä, mihin elämäni tulisi menemään. Tiesin vain, että minulla oli ongelma, joka täytyi korjata. Menetin tämän sairauden takia paljon ystäviä. Monet ihmiset eivät selviytyneet, näyttelijä muistelee.

- En halua tehdä tätä videota onnitellakseni itseäni. Tämä on kaikille niille, joiden tarvitsee nähdä tämä. Jos olet vaikeuksissa, ole tarpeeksi rohkea pyytääksesi apua. Uskokaa minua, tunnelin päässä on valoa, Ludwig summaa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ludwig on puhunut aiemminkin alkoholinkäytöstään julkisesti. Vuonna 2019 Ludwig kertoi Bite the Bullet -sarjassa aloittaneensa juomisen 14-vuotiaana ja kamppailleensa alkoholiongelman kanssa vuosia.

Lue myös: Nälkäpeli-elokuvasta tunnettu näyttelijä on kokenut kolmannen keskenmenon vaimonsa kanssa

Lue myös: Nälkäpeli-elokuvasta tuttu komistus Suomessa - pulahti mereen Jasper Pääkkösen kanssa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat