Kuva: Nelonen

Michael Monroe -dokumenttielokuvan traileri julki - luvassa tähtihetkiä, sekä traagisia käännekohtia

01.07.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Dokumenttielokuva ilmestyy syyskuussa.

Rokkarilegenda Michael Monroesta, eli Matti Fagerholmista, 61, ilmestyy syyskuussa dokumenttielokuva. Dokkari on Pete Eklundin ohjaama ja tuottama tarina unelmista ja niiden särkymisestä.

Dokkarissa sukelletaan pintaa syvemmälle Monroen elämään ja uraan rehellisellä otteella. Dokumenttielokuvassa pureudutaan Fagerholmin elämään ja siihen, miten hänestä tuli koko kansan tuntema Michael Monroe 70-luvun lopussa perustetun Hanoi Rocks -yhtyeen myötä. Muusikon värikäs elämä ja vaiheikas ura ovat kaikkine käänteineen poikkeuksellisia.

"Michaelin yli 40 vuoden aikana jättämä jälki rock-musiikin historiaan on pysyvä ja merkityksellinen. Michaelin tekemä kansainvälinen vaikutus ilmentyi selvästi dokumenttielokuvan kuvauksissa ja haastatteluissa, joissa monet maailmantähdet kuvailivat ystävyyttään ja kohtaamisiaan Michaelin kanssa hyvin avoimesti", ohjaaja Pete Eklund kertoo Nelosen tiedotteessa.

Elokuvassa käydään läpi Monroen elämän tähtihetkiä, mutta myös traagisia käännekohtia, joiden edessä moni olisi luovuttanut.

"Ei Michaelkaan ole selvinnyt retkestään kompuroimatta. Dokumentin tekeminen on ollut äärimmäisen mielenkiintoinen ja koukuttava matka rock-maailmaan ja Michaelin elämän käänteisiin eri vuosikymmenillä", Eklund sanoo.

Michael Monroe -dokumenttielokuva saa ensi-iltansa 29. syyskuuta.

Katso traileri alta.

Jos traileri ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Michael Monroe täytti 60 vuotta - luvassa juhlakonsertti ja kattava dokumentti

Lue myös: Michael Monroe ja Andy McCoy eivät nähneet yli 10 vuoteen - sitten oli aika astua Hanoi Rocksin maailmaan

Lue myös: Michael Monroe tyrmää Andy McCoyn puheet - ei usko, että Hanoi Rocks tekee keikkoja

Kilpailut

Uusimmat