Kohukaunottarien käräjöinti: huorittelua ja tappouhkauksia

18.02.2010 07:56 - Eeva Rajala

Martina Aitolehti-Eerikäisen ja Anne Mari Bergin välistä riitaa alettiin eilen puida Helsingin käräjäoikeudessa. Berg on omien sanojensa mukaan saanut kuulla jopa tappouhkauksia välienselvittelyjen aikana.

Bergin mukaan Martinan aviomies Esko Eerikäinen olisi puhelimessa uhannut hoitaa naisen päiviltä tai lähettää tuttavansa Bergin kimppuun niin, että nainen päätyy paloiksi ja "käsi löytyy Ruotsista".

Tapahtumat saivat alkunsa vuonna 2007. Juttu huipentui lokakuussa 2008, kun naiset kohtasivat kasvokkain helsinkiläisessä ravintolassa.

Martinaa syytetään kotirauhan rikkomisesta, laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelystä. Martinan miestä Eskoa syytetään kotirauhan rikkomisesta ja laittomasta uhkailusta. Bergiä epäillään kunnianloukkauksesta.

Syyttäjän vaatimuksiin kuuluu vain sakkoja kaikille osapuolille, mutta iltapäivälehtien mukaan tunnekuohut salissa olivat rankkoja. Rapa lensi oikeussalissa puolin ja toisin. Kaikki osapuolet kiistävät kaikki syytteet. Oikeus antaa päätöksensä asiassa 19. maaliskuussa.

Asiasta kertoivat Iltalehti ja Ilta-Sanomat.

Kilpailut

Uusimmat