Arman Alizad kertoo Oscar- gaalan pahimmat mokat ja yllättävän asusuosikkinsa

08.03.2010 19:18 -

Arman Alizad kertoo The Voicelle ihastuneensa smokkiin. Mies kuitenkin lyttäsi joidenkin kauniiden näyttijättärien asut.

Suorasanainen muotikriitikko Arman Alizad kritisoi ohjaaja James Cameronin vaimoa Suzy Amisia liiasta laihuuden korostamisesta.

-On typerää, että huomion vie pois olennaisesta, kommentoi Arman Alizad.

Charlize Theronin käyttämät "kurarukkasilta näyttävät hansikkaat" olivat Alizadin mukaan vikatikki. Miehen mielestä Charlize Theron on onnistunut kaikkina muina vuosina.

-Nyt voi aidosti kysyä, mitä oikein ajattelit, Charlize? Tällaista voi tapahtua vain ensimmäisen vuoden vaatetusalan opiskelijoille, jotka haluavat kokeilla, lisää Alizad.

Avatarin naispääosan esittäjää Zoe Saldanaa Alizad kiusoitteli siitä, että asu näytti kun tämä olisi ajanut pehmolelun yli ja pukenut sen ylleen.

Mieleenpainuvin, positiivisin asuyllätys löytyy tänä vuonna Arman Alizadin mukaan miesten puolelta. Miesnäyttelijä Robert Downey Juniorin smokki sai hänet todella liekkeihin. Armanin sanojen mukaan hän on harvoin nähnyt miesten päällä mitään niin mieleenpainuvaa vuosiin.

Trendit olivat nähtävissä gaalassa hyvin Arman Alizadin mukaan. Väreissä nähtiin fuksiaa, valkoista ja laivastonsinistä trendiväreinä. Yhden olkaimen puvut ja sifonki näkyivät juhlassa.

- Kaulakoruja en oikein muista edes nähneeni, koruja oli tänä vuonna käytetty hillitysti, huomioi Alizad.

Kilpailut

Uusimmat