Nämä julkkisten tatuoinnit olisi voinut jättää ottamatta - katso kuvat

09.03.2010 09:39 -

Jos ihmisestä löytyy rahtunenkaan vahingoniloa, epäonnistunut tatuointi on mitä antoisin ilonlähde. Ja kun tatuointimokan kohteena on julkkis, ilo vähintään tuplaantuu.

Suomessa on tatuointitaiteilijoita, jotka eivät suostu tekemään pariskuntatatuointeja. Vihkisormuksen saa helposti pois, mutta ikuista rakkautta povaavaa kuvaa ei. Mahtaakohan esimerkiksi Britney Spears katsella lämmöllä ranteeseensa tatuoituja kahta vaaleanpunaista noppaa. Samanlainen kuva löytyy hänen ex-mieheltään Kevin Federlineltä.

Näyttelijä Stephen Baldwinin spontaaniutta voi joko ihailla tai halveksua. Mies otti joka tapauksessa Hannah Montana -hahmon nimikirjaimet olkapäähänsä tavattuaan Montanaa näyttelevän Miley Cyruksen, joka lupasi, että Baldwin pääsee vierailemaan sarjaan jos tatuoi sarjan nimen itseensä. Toistaiseksi kutsua ei ole vielä kuulunut.

Heroes-sarjan kaunotar lankesi klassisimpaan tatuointimokaan. Hänen selässään pitäisi lukea "Vivere senza rimpianti", joka on italiaa ja tarkoittaa elämää ilman katumista. Valitettavasti "rimpianti"-sana tatuoitiin hänen ihoonsa väärin.

Suomesta julkkistatuointimokista puhuttaessa päällimmäisenä nousee mieleen Martina Aitolehden käsittämätön "Where there's a mill there's a road", jonka tosi-tv-suosikki on tosin myöhemmin peittänyt.

Katso kuvat julkkisten tatuointimokista täällä (womansday.com)

Kilpailut

Uusimmat