Skottihurmuri uutuusleffan kuvauksissa särkylääkkeiden avulla

28.03.2010 16:16 - Eeva Rajala

Skottinäyttelijä Gerard Butler tähdittää eilen ensi-iltansa saanutta Exän jäljillä -komediaelokuvaa yhdessä Jennifer Anistonin kanssa. Mies muistelee Voicen haastattelussa, miten hän joutui hoitelemaan pari kuvauspäivää särkylääkkeiden voimalla.

Butler kertoi loukanneensa pahasti jalkansa kuvaustauolla pelatessaan jalkapalloa. Parin päivän päästä piti palata kuvauksiin ja tehdä stuntti, missä Butler juoksee katolla ja yrittää saada rikollista kiinni.

- Jalkaani haudottiin jäillä koko ajan ja kuvauspaikalla oli mukana fysioterapeutti. Pystyin siis vaivoin liikkumaan ja sitten minut laitettiin juoksemaan kuvauksissa. Otin paljon särkylääkkeitä ja yritin selviytyä. Siinä oli pari pahaa kuvauspäivää, Butler kertoo Voicelle.

Butler tekee yleensä kaikki stunttinsa itse elokuvissa. Exän jäljillä -elokuvassa oli sama tilanne. Yksi stuntti jäi kuitenkin tekemättä, sillä vakuutusyhtiö ei suostunut miehen riskitemppuun. Stuntteja tehdessään mies ei ole koskaan pahasti loukannut itseään.

- On tullut muutama kolhu ja mustelma. Ja olen kolhinut itseäni jokaisessa elokuvassa, jonka olen tehnyt, Butler jatkaa.

Katso Butlerin koko haastattelu alta!

Kilpailut

Uusimmat