Syksyllä Helsingissä nähdään uudenlainen muotitapahtuma

07.04.2010 09:05 -

Voicen neljä iltaa käsittävä Muotiviikko-tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa ensi syys-lokakuun vaihteessa Helsingin Kaapelitehtaalla.

The Voice Muotiviikko on suunnattu tavallisille, muodista kiinnostuneille kuluttajille, ja sen tarkoituksena on auttaa ihmisiä löytämään tyylinsä ja antaa ideoita. Tapahtumapaikkana on Helsingin Kaapelitehdas, jossa tapahtuviin näytöksiin ei voi ostaa lippuja, vaan ne jaetaan kilpailupalkintoina Voicen ja yhteistyökumppaneiden kilpailuissa.

Tapahtuman juontaa Voicen ja Kuorosodan Kristiina Komulainen, joka juontaa myös ennen tapahtumaa esitettävän Kohti Muotiviikkoa -ohjelman ja tapahtuman jälkeen Voicella nähtävän kuusiosaisen Muotiviikko-ohjelman. Kohti Muotiviikkoa -ohjelmassa Komulainen lupaa syventyä muun muassa Aira Samulinin, Jenni Vartiaisen ja Minna Parikan ajatuksiin näiden tyylistä ja olemuksesta.

Kaikki näytökset suunnittelee arvostettu stylisti Teri Niitti. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Leafin Läkerol. Mukana ovat myös Sokos, Björn Borg, Lumene Natural Code, Schwarzkopf, Specsavers, Servaalin edustamat Stowford Press Cider ja Opéra Brut, Olivia-lehti sekä Bestseller Only-tuotteillaan.

Kilpailut

Uusimmat