Kohukolumnisti ruotii kovin sanoin Kanervan tuoreinta ”naisjuttua”

16.06.2010 09:26 - Eeva Rajala

Tony Halmeesta taannoin kritisoinnin kohteeksi joutuneen kolumnin kirjoittanut Kaarina Hazard on nyt ottanut käsittelypöydälle kokoomuksen Ilkka Kanervan tuoreimman viestittelytapauksen.

Hazard ihmettelee, miksi kaikki puhuvat tapauksen kohdalla vanhan toistosta - kohteena oli kuitenkin tällä kertaa lapsi.

- Luulisi, että asiasta siksi puhuttaisiin aivan eri sävyin - tämä on lapsi vielä, vaikka miten naisesta tahtoisi käydä, Hazard kirjoittaa Iltalehden kolumnissaan 16-vuotiaasta, viestittelyn kohteena olleesta tytöstä.

Tuoreimmassa tapauksessa kyse on Hazardin mukaan aivan eri asiasta kuin aikuisten naisten ja Iken välisestä viestittelystä. Hazard korostaa Tuhma setä -kolumnissaan, että tämä on ensimmäinen kerta, kun osapuolena on lapsi.

- Miksi uutisoinnissa painottui Iken ikemäisyys ja tytön alaikäisyys jäi vaille suurempaa huomiota? Ehkä siksi, ettei 7 päivää -lehti jutussaan esitellyt 16-vuotiasta tyttöä lapsena, vaan pikemminkin teinivamppina, Hazard kirjoittaa.

Kolumnisti ihmettelee, miksi tyttö altistettiin tällaiselle julkisuudelle. Hazard kysyy, että jos kerran 62-vuotiaan miehen kutsu Turkuun järkytti kasvavaa lasta, niin miten käy, kun hän joutui lehden kansijutuksi?

Kilpailut

Uusimmat