Madventures huikeaksi valokuvanäyttelyksi – katso kuvia ennakkoon!

30.06.2010 13:30 -

Madventures-ohjelman kaksikko Tuomas "Tunna" Milonoff ja Riku Rantala pääsevät valokuvanäyttelyn vetonauloiksi Kotkassa. Näyttely avautuu huomenna.

Huippusuositun Madventures-parivaljakon reissuilta on kerätty valokuvanäyttely Kotkan Valokuvakeskukseen. Kuvat ovat still-kuvia, jotka on kerätty videomateriaalista ympäri maailmaa. 

- Harvemmin laajasta, dokumentaarisesta videoaineistosta otetaan pysäytyskuvia taidegalleriaan, kommentoi sarjan kasvo ja tuottaja Riku Rantala Sub.fi-sivustolla.

Näyttely on koottu kolmannen tuotantokauden kuvamateriaalista, joihin sisältyy noin parisataa matkapäivää vuosilta 2008-2009. Kuvia on kymmenestä eri maasta, muun muassa Jemenistä, Filippiineiltä ja Brasiliasta.

- Ollaan onnistuttu kuvaamaan mestoissa, joihin ei yleensä ole pääsyä ja osallistuttu rituaaleihin, joita ei maailmalla ole juuri dokumentoitu, iloitsee Rantala.

Rankkoja, koskettavia ja kauniitakin kuvia luvataan näyttelyssä, joka on nähtävissä 25. päivä heinäkuuta saakka. Näytteilleasettajat eli parivaljakko Tunna Milonoff ja Riku Rantala ovat itse avajaisissa mukana.

Katso ennakkoon neljä kuvaa näyttelystä täältä! (Sub.fi)

Kilpailut

Uusimmat