Telttaseksiä festivaalin läpi ja muut ikimuistoisimmat festaritarinat

20.07.2010 15:12 -

Kysyimme Voice.fi-sivuston lukijoilta ikimuistoisimpia festivaalimuistoja. Vastaukseksi saimme kirjavan joukon alastomuutta ja epäonnekkaita sattumuksia.

Eräs naispuoleinen festivaalikävijä muistelee Simerockia, jossa hän odotti Asan ja Jätkäjätkien keikkaa eturivissä, kun pissahätä yllätti. Humalatilastaan johtuen neito siirtyi vain hieman eturivistä sivummalle, ja suoritti naisille harvinaisen virtsaamisen seisten.

Kouvolassa 12 vuotta sitten eräs tuolloin vasta teini-iässä ollut nainen kävi festivaalialueella Bajamaja-suihkussa, ja jätti vaatteensa suihkun ulkopuolelle. Suihkun jälkeen vaatteet olivat tietysti kadonneet, eikä vaihtoehdoksi jäänyt kuin viuhahdus majoitustiloihin.

Rantarock-retki vuonna 1999 meinasi jäädä tekemättä, kun vasta ajokortin saanut festarikävijä kolaroi autonsa, ja menetti sitä korjatessaan lippurahansa. Onneksi hän sattui voittamaan liput samaiseen tapahtumaan, ja elämän ensimmäinen festivaalikokemus pääsi toteutumaan. Huippukohdaksi hän mainitsee E-Typen keikan kovassa vesisateessa.

Kerran liput backstagelle voittanut nainen ei ollut tunnistanut idoliaan, Stratovariuksen Timo Kotipeltoa, vaan huudahtanut omien sanojensa mukaan 10 siiderin kumarassa, että "hei, tuollahan menee Pave Maijanen".

Huipennuksena voimme muistella nyt 29-vuotiaan miehen Ruisrock-retkeä, jolloin hän 2 minuuttia alueelle saapumisen jälkeen tapasi entisen tyttöystävänsä. Vanha suola janotti, ja pari vietti koko loppufestivaalin (ilmeisesti vessareissuja lukuunottamatta) kuumissa tunnelmissa teltassa.

Tässä julkaistujen tarinoiden kirjoittajat saivat palkinnoksi festivaalilippuja Rock'n'Roll Circus -festivaaleille. Voit edelleen voittaa lippuja osallistumalla kilpailuun täällä.

Kilpailut

Uusimmat